Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

mandag den 3. maj 2010

Melrose place

er vist hvad kan man kan kalde mit lille åndehul midt i haven i disse dage.


Her står den smukke tulipan Melrose og kaster glans over den lille flisebelagte "ø". Melrose står og vejer blidt i vinden mens den nyder det halvkølige majvejr.......og skal vi se lidt positivt på det så holder tulipanerne sig jo sprøde og friske længere tid, end hvis der havde været 20 grader.....så der er ikke noget der er så ringe at det ikke er godt for noget.


Flere tulipaner står på spring omkring "øen" klar til at overtage ballet når Melrose danser af.

Ovre langs hækken står en pose tulipanmix af ukendte arter. De røg i kurven sidste efterår efter en tur i Bilka........flere af samme slags ryger i kurven igen hvis jeg møder dem, der er plads til flere for smukt ser det ud.


Dog skal lige nævnes at de få røde tulipaner der åbenbarede sig i mixet nænsomt er pillet fra og sat i en vase........de spottede mit øje i det sarte mix.
11 kommentarer:

 1. Purissima er nydelig, jeg har hatt den noen år og liker den veldig godt, men her har de ikke kommet fullt så langt som hos deg. Det er bare de aller tidligste tulipanene som blomstrer her akkurat nå. Melrose var også nydelig. Jeg gleder meg til de begynner blomstringen for fullt her også.

  SvarSlet
 2. De er godt nok flotte! Det er en dejlig tid nu hvor tulipanerne i haven har deres storhedstid - godt man ikke når at blive træt af dem selvom de afskårne kan købes fra november:o)

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig til næste forår, når jeg også får tulipaner. De der Melrose står da højt på ønskelisten ;) Meget smukke billeder og tulipaner

  SvarSlet
 4. Din have må være så smuk at gå rundt i :-)

  SvarSlet
 5. Så flotte:) sant at de står lenger når detikke er så varmt, du er så flink til å se det positive:)
  Det må være deilig å gå i hagen din nå, men så mange flotte tulipaner. Mine er ikke kommet enda, men det står noen knopper her og der:) Gleder meg:) Klem

  SvarSlet
 6. Snygga tulpaner du har. JAg ser också att du har en kastanj i kruka i förra inlägget, coolt!

  SvarSlet
 7. Dine tulipaner står bare så flot, Dorte! Ranke og med smukke farver lyser de op - jeg nyder synet af dem...(for mine egne er ikke noget at råbe hurra for. Måske lige bortset for de gamle løg i bedet ud mod vejen. De har ligget der i 100 år og sender massevis af røde blomster op ;)))

  Hav en dejlig tirsdag. :))

  KH

  SvarSlet
 8. Alltid hyggelig å titte innom din hageverden:) Og det varmer alltid med de hyggelige hilsnene dine hos meg. På siden min i dag finner du en award til deg:) Klem

  SvarSlet
 9. Väldigt fina tulpaner du har! Snygga färger.... Längtar tills att mina slår ut också...

  Ha' det bra!
  /Charlotte

  SvarSlet
 10. Nå må jeg få lov til å begynne med en klagesang; verden har gått over fra lys grønn til hvit! Det sner tett og den har lagt seg på bakken og trærne, alt er hvitt i hvitt. Sukk. Men desto koseligere blir det da å nye synet av dine skjønne tulipaner. Skjønn farvekombinasjon på det ene bildet! Melrose var jo riktig så søt :)

  SvarSlet
 11. Marit...tulipan sæsonen er fantastisk og man kan bare næsten ikke få nok :0)

  -----

  Lisbeth....tror næsten ikke det er muligt at blive trætte af dem :0)

  -----

  Michaela - jeg kan kun anbefale dem.......jeg syntes de er super-flotte, mener jeg købte dem hos www.blomsterliv.dk for et par år siden :0)

  -----

  Lene - kammeraet er taknemmeligt :0)

  Min have er ikke ret stor....og der skal være plads til både børnene og mig - men for den have interesserede er der mange smukke planter efterhånden :0)

  -----

  Linda.....ja jo længere det er koldet jo længere for vi glæde af dem .....meeeeeen :0)

  Glæder mig til at følge dine også :0)

  -----

  Hillevissan.....ja ikke :0)

  Jeg har faktisk to....begge er kastanier som ungerne har glemt i sandkassen for et par år siden.......de begyndte og spire og blev plantet i krukker hvor de åbenbart stor trives :0)

  -----

  tak Ulla.....du nyder bare løs :0)De røde er også fine de lyser så fantastisk op......bare ikke lige i det mix langs hækken - det så helt forkert ud.

  Løgene kommer ud og gør selskab med de røde jeg har ude ved indkørslen......det er meget bedre :0)

  Knus

  -----

  Hej Linda....igen :0) Du er altid velkommen og nu rødmer jeg - takker for dine som altid pæne pæne ord.

  Knus

  -----


  Charlotte.....jeg vil glædes med dig når de springer ud nordpå :0)

  -----

  Ninni......ja ved du hvad - den sang er jeg med på i dag. Hundekoldt er det her og kæmpe hvide våde snefnug der fyger ud af himlene her også......hvad er det for noget :0)Alt for koldt til at gå ud med kameraet tror jeg :0(

  Knus

  -----

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...