Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

tirsdag den 4. maj 2010

Så har jeg også prøvet det!

For først gang har jeg prøvet at pakke bilen med planter jeg har drevet frem i vindueskarmen og drivhuset for at prøve lykken på et plante salg........det var en succes må jeg sige meget overrasket. Jeg havde knapt tømt bilen i søndags før de første damer langede penge over "disken" for at betale for de planter de lynhurtigt spottede som interessante.

Kulisserne var fantastiske i de historiske rammer ved Hald Hovedgård - blå himmel og solskin, udsprungne bøgetræer og glade havemennesker.

Der var rigtig mange i "butikken".....de fleste vidste lige præcis hvad de gik efter og efterspurgte deres yndlings.....nogen kunne jeg hjælpe andre måtte videre til næste bod. Andre blev fristet til at gøre et impulskøb.....og jeg takker på den konto. Sjovt var det og nu kan jeg være i drivhuset igen efter der er blevet tyndet ud i overflodet :0)

Salget/byttet gav et super flot overskud som i bedste haveånd hurtigt blev formøblet på bl.a en opstammet magnolie, en ny clematis hos Flemming, som havde et stort udvalg med, en stor zink bakke og for at det ikke skal være løgn en solhat :0)


8 kommentarer:

 1. Det var dejligt at du fik solgt så meget at du kunne fylde bilen med nye indkøb...:-o)
  Vi har også blomstersalg på Hals Torv og det er utrolig hvor mange der har noget at sælge.
  Smart synes jeg..:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 2. Jeg har lige læst om dig i avisen. :))
  Hvor var det godt at det blev en rigtig positiv oplevelse. Du har garanteret også haft mange spændende ting med dig derud.

  Jeg havde ellers bestemt at jeg ville have været til markedet - som køber ;) - men glemte det selvfølgelig da dagen oprandt. ;))

  KH
  Ulla

  SvarSlet
 3. Jeg kunne godt ha' brugt et par planter :)

  SvarSlet
 4. Så gøy da:) Hørtes gøy ut:) Hørtes ut som du gjorde noen flotte kjøp du og, heldiggrisen, he, he:)

  I dag har det snødd her, og det er iskaldt, brrrr... Ser ut som våren virkelig sliter i år... Nå håper jeg snart varmen kommer... Jeg synes jeg har håpet i laaang tid men... men som du sier, tulipanene vil vare leeenge i år:)Og varmedressen blir ikke ryddet bort på lenge ser det ut til:)
  Oppstammet magnolia, det så jeg her om dagen, det må jo bare bli så flott:) Lykke til med nyinnkjøpte planter:)

  SvarSlet
 5. Så moro at du fikk solgt plantene dine! Og så fint vær dere hadde :) Mest stas var det nok med det du fikk kjøpt :)

  SvarSlet
 6. Lisbeth....det er rigtig smart især når man også selv kan køre hjem med nogle "must-haves".

  Mange af min barndoms sommre har jeg tilbragt i et sommerhus i Egense.....så færgen er blevet benyttet mange gange frem og tilbage til Hals :0)Fantastisk område.

  ------


  Ulla - *SMILER* - lidt af hvert var stoppet ind i bilen....det var virkelig en succes :0) Du må bare derud næste år :0)

  -----

  Jette - 1. maj 2011 :0)

  ------

  Gode køb var der en del af Linda. Jeg er meget spændt på magnoliaen....om jeg får den til at leve videre her hos mig.

  Sne fik vi også i går endda i rigelige mængder....kørte igennem en snebyge der mindede lidt om en januar byge - FØJ!!!!!! Heldigvis fik det ikke lov at vare ved....men KOLDT er her stadig....endda hundekoldt :0)

  -----

  Nemlig Ninni.....min mand rystede på hovedet da han så hvor hurtigt jeg fik fomøblet likviderne :0)

  SvarSlet
 7. Det lyder spændende, så vi ses til næste år på Hald Hovedgård, jeg kommer som køber, jeg bor jo tæt på.

  SvarSlet
 8. Conny :0) - du skal være så velkommen :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...