Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

mandag den 3. maj 2010

Purissima du skønne


Denne smukke Purissima lyser op ude ved indgangen. Den er sart gul....lige akkurart så sart at den er smuk....efterhånden skulle det gule aftage og ændre sig til næsten kridhvid. Er spændt på om det holder stik.

Måske jeg skulle plante lidt af mine svovlgule anemoner under buskbommene....de ville klæde Purissima godt vil jeg tro.

4 kommentarer:

 1. Å det hørtes nydelig ut:) Begge er jo aldeles vakre:)
  Skal prøve å huske den tulipanen til høsten, for den hadde sikkert vært fin sammen med mine pinseliljer... Så herved er den notert:) Takk igjen for de skjønneste tips til vakre skjønnheter:)
  Begge er notert på ønskelisten:)

  SvarSlet
 2. Det vil se rigtigt godt ud med de to planter sammen, og det er flot med den mørke baggrund, så lægger man rigtig mærke til den sarte farve.

  SvarSlet
 3. Så vackra tulpaner! Jag är speciellt förtjust i dem med rosa och lila nyanser. Mina har bara kommit upp lite grand ännu.

  Ha det gott!

  SvarSlet
 4. Linda.....ja, ønskesedler er gode at have :0)

  Melrose har jeg haft i flere år og den kommer troligt igen hvert år. Purissima satte jeg i efteråret - så det er deres første dans i haven.

  -----

  Annette....du har ret det sorte var ikke så dårligt et valg da penslen blev svunget.....jeg er i hvert fald utrolig glad for den :0)

  -----

  Velkommen til min have......lyserød og Lilla er netop også lige mine farver - de er fantastiske :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...