Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 22. maj 2010

Det var så den uge..........
.....tiden flyver afsted.......har lige været igennem en uge med aftenmøde på aftenmøde, så der har ikke rigtig været tid til blogger-rundgang. Men nu vil jeg sætte mig en time foran skærmen inden jeg skal ud og nyde det fantastiske Pinsevejr, så jeg kan blive opdateret en smule på hvad I går og laver i jeres skønne haver.

I går havde vi børnefødselsdag.....lidt sent skal siges da Simon havde fødselsdag i februar, men vi har gået og ventet på det gode vejr da han gerne ville have bål og grill i haven. Det gode vejr kom og haven genlød af glade forårskåde unger hele eftermiddagen. Det var en fantastisk dejlig dag hvor der blev lavet bål, snittet pinde, fundet skat og leget til den store guldmedalje.Billederne af solen er fra i aftes. Det så næsten ud som om solen var omgivet af en ring, fantastisk smukt syn......men det er synsbedrag, for det er i virkeligheden en sky der  glider neden om solen og dermed bliver oplyst i kanten.......forunderligt.


Jeg vil lige advare imod at tage billeder direkte mod solen.....det er noget man skal gøre med forsigtighed. Solens lys er så skarp af man kan risikere at blive blind.........så pas på.....når nu pinsesolen danser i morgen tidelig :0)

9 kommentarer:

 1. Du må have et paradis af en have, jeg har forelsket mig i det bålsted :-)
  Og dine billeder af solen er fantastiske.

  Hvis du gerne vil have en brugsanvisning til windows live writer, kan du sende mig en mail, så sender jeg dig den, jeg fik :-)
  God pinselørdag

  SvarSlet
 2. alle mine børn er vinterbørn og har altid tænk at det måtte være så skønt at holde fest i haven med bål og skattejagt mm :-)
  Et smuk billede, du modige kvinde.

  SvarSlet
 3. - åh de glade unger minder mig om da mine drenge var børn, hvor ser det hyggeligt ud!
  Smukke billeder:)

  SvarSlet
 4. Flotte flotte fotos...jeg selv er fra 25/5, min søn 21/7 og datteren 2/9 - så vi har altid kunnet være ude på vores fødselsdage, det er så herligt! Den lille ny ventes midt i august, så der bliver én mere til snobrød og badning - god pinse til dig!

  SvarSlet
 5. Hej Dorthe....gad vide om det er snobrød, pølser i svøb eller bare spyd med kød mm. på.....jeg bliver helt sulten ved tanken og synes også det er et lækkert bålsted og et skønt bålstativ, der ser ret solidt ud....ja sådan kan mange børn godt lide at holde fødselsdag, er min erfaring....ja det må være skøønt at være barn og være i din have...have er ofte noget helt særligt for børn ( også voksne må jeg nok lige tilføje)....mange barndomsminder hænger ofte sammmen med have og det er nok noget med sanseoplevelser, der jo ofte vækker erindring eks. bare duften af blomster og lign...og vhor er duftene i haven skønne i øjeblikket....jeg går rundt og er helt salig af alle de dufte.....

  SvarSlet
 6. For noen vidunderlig og fantastiske bilder av solen! Lekkert :)

  Heldige barn som vokser opp med have med bålplass! Veldig koselig bilde fra bursdagsfeiringen :)

  Det nye bedet med de hvite tulipanene var nyyydelig. Så skjønt det blir etter hvert også når alle de vakre plantene du har satt ned blomstrer :) Er det kun hvite sorter? Jeg liker så godt når bed blir holdt i rolige farveharmonier.

  SvarSlet
 7. Härligt med eld ute! Vilka fina tulpaner du visar i tidigare inlägg. Jag ska nog sätta ännu fler lökar i höst!
  Ha en skön söndag,
  Eva

  SvarSlet
 8. Vilken härlig cykeltur ni har tagit.
  Verkligen somrigt ute just nu.
  Hoppas det håller i sig.
  Gillade eran grill.
  Ha det agott
  Annika

  SvarSlet
 9. Lene....et lille paradis er det i hvertfald med mine øjne :0)

  Det ville være dejligt med lidt anvisninger søde Lene så en mail er på trapperne :0)

  Store flade beton fliser i bunden af bålpladsen gør det let at holde ren.......og så er de fantastiske at bage Pizza på ikke at forglemme :0)

  -----

  Tak Miri.....dog taget med øjnene næsten lukkede - skulle jo nødigt risikere noget :0)

  Jeg er selv maj-barn og ville ønske mine børn var det samme.....men sådan skulle det ikke være :0)

  -----

  Lisbeth.....det VAR bare rigtig hyggeligt - og ikkke sidste gang vi trækker en fødselsdag :0)

  -----

  Åh Lavendel......det bliver spændende til august. Elsker små ny i familien. Jeg selv skal være faster IGEN i starten af juni.........jubiiiiii:0)

  ------

  Søde Anita.......vi lavede de lækreste honningmarinerede kyllingespyd - det faldt i god jord og ALLE som en kunne lide dem :0) Efterfølgende snittede de selv snobrødspinde og bagte snobrød med ost og skinke i.....kæmpe succes :0)

  Mit bålstativ er en Bonfire.....

  jeg fik den i fødselsdagsgave for 3-4 år siden....jeg er fantastisk glad for det og vi brugr det ofte. Vi har også gryde og paellapande til :0)

  -----

  Ninni......tak. Det var en rigtig god fødselsdag og bålsted kan vi slet ikke undvære.

  Bedet er hvidt lige nu, men senere kommer lidt blåt og lyserødt og blander sig :0)

  -----

  Tak Eva....dine tulipaner er nu også skønne - og vi kan IKKE få for mange så jeg skal også have flere til efteråret :0)

  Vi elsker at lave bål både ungerne og jeg så det hænder ofte vi må vaske tøj da vi tinker langt væk af røg :0)

  -----

  Annika.....det var en pragtfuld tur. Desværre er vejret slået om IGEN.....nu er det køligt og BLÆSENDE igen :0(

  Bålstativet er en Bon-Fire :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...