Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

tirsdag den 18. maj 2010

Très Chic...... og nyt bed :0)


Denne liljeblomstrende Très Chic tulipan er fantastisk smuk og overgår langt billedet på pakken. Jeg købte den i efteråret og den må jeg helt klart have flere af, så hvid og så ren at det er en fryd for øjet. I week-enden fik jeg taget hul på ønsket om et lille nyt bed foran flisegangen ved huset. Jeg har længe gået og funderet over hvordan jeg kunne gøre denne rektangulære fliseplads lidt mere attraktiv og hyggelig. Resultatet ses så her.....meget godt syntes jeg, selv om jeg ikke er helt færdig med at plante den til.

Tulipanerne klarede en flytning til U.G og står nu og lyser op her på nordsiden af huset. Det bliver godt at sidde her i den kølige skygge fra huset når hedebølgen sætter ind.......hvis den gør........

I bedet er der foruden tulipanerne  plantet to forskellige Silkepæoner, to forskellige Solhat, Rosenkrave, Storkenæb, Digitalis og Blåkant det meste overskud fra et bed hvor ungerne nu er ved at anlægge en lille lækker "Snack-have".....men mere om alt det på et senere tidspunkt. ...........lige nu overvejer jeg om jeg evt skulle købe hvide høstanemoner, liljekonval og hvid løjtnantshjerte til bedet??? Jeg tror det :0)

8 kommentarer:

 1. Det er et fint bed du har gang i der? Er det ikke dejligt med planlægning?

  SvarSlet
 2. Nydelig bedd, og nydelige tulipaner:) Moro med nye bedd i hagen:) Klem

  SvarSlet
 3. Det skal nok blive godt med det plantevalg, jeg kan lige se det for mig. Det er dejligt med nye projekter i haven

  SvarSlet
 4. Sødt bed - den tulipan vil jeg ha' fingre i også. Mon ikke den er af den holdbare slags - det er mange af de liljeblomstrende, en hvid løjtnantshjerte vil være flot!

  SvarSlet
 5. HEI!

  Kom inn via hageblogger

  For et vakkert syn dine tulipaner er!
  Jeg pleier å kjøpe nye løk hver høst, og setter alle de gamle på en fast plass i hagen. Mange titter opp igjen neste vår.
  Ha en fin dag!

  SvarSlet
 6. Så flott ditt nye bed ble:)
  Har du bare hvite planter der?
  De kommer til å synes godt om kveldene når lyset blir mindre og dagene kortere, men det vil vi ikke tenke på just nå!
  Tulipanene var skjønne - (må huske det navnet når jeg skal kjøpe løker til høsten)

  SvarSlet
 7. magnificent publish, very informative. I ρondeг whу the оther specіalists of this sector don't realize this. You must proceed your writing. I'm confident,
  you've a great readers' base аlrеady!

  my homepage :: Click on Casino2Bonus.org

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...