Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

torsdag den 20. maj 2010

Shirley.......


Variationen i blomsternes farve er STOR i denne pakke tulipaner - om det er meningen ved jeg ikke men smukke er de på trods........måske det er al den flytten rundt der gør forskellen  - hvem ved?


.....og de bliver ved og ved.....og hvor jeg elsker det......... tulipan på tulipan. Denne triumph tulipan hedder Shirley. Indtil nu har den fundet sig i at blive flyttet to gange på 4 uger det er da meget godt gået.

Oprindeligt stod de der hvor ungerne nu har sået radiser, spinat ærter m.m. og at de kunne komme til måtte jeg med tåre i øjnene flytte tulipanerne hen i mit egetræsfad.

Der har de så stået indtil jeg fik brug for nogle tulipaner i mit nye bed. Hvis de kunne tåle at blive flyttet én gang hvorfor så ikke prøve to gange...............

.......de tålte det tilsyneladende - og jeg klapper i mine små hænder.

6 kommentarer:

 1. Det er da utroligt og dejligt at de finder sig i det. Hvilken farve skulle de have efter pakken? Synes de er fina allesammen:))

  SvarSlet
 2. Såååå snygga tulpaner. Väldigt fint med den strimmiga färgen. Du har verkligen fantastiska tulpaner Dorthe........

  Ha' det bra!
  /Charlotte

  SvarSlet
 3. Du har så mange varke tulipaner! Gleder meg sååå til å velge sorter til lavendelbedet mitt; her skal det bli et hvitt vårbed. Très Chick var i sannhet très chic :)
  Ha en strålende flott pinse!

  SvarSlet
 4. Åhh, frk. Solhat.......jeg er grøn af misundelse. Hvor har du dog mange skønne tulipaner. Heldige dig. Jeg bliver da nød til at have en tulipan-have til næste forår.

  SvarSlet
 5. Lisbeth....ja de er fine :0) Farven er vist som vist.....nogen har bare mere af den end andre :0)

  ------

  Tak søde...Charlotte.....ja der har vist efterhånden sneget sig et par stykker ind :0)

  -----

  Tak Ninni......ja jeg syntes også den er Trés Chic den hvide. Jeg skal bestemt have fler af den :0)

  -----

  Michaela.....det vil du i hvertfald ikke fortryde. Jeg er bare så glad for mine :0)

  Så kan jeg jo være misundelig på dine moscusænder....fandt nemlig én fed ulækker snegl idag :0(

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...