Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

torsdag den 1. september 2011

Augustkönigin


........får lov at byde en smuk septembermorgen velkommen. Lad os håbe at vejret i dag er indikation på hvad der venter i denne den første efterårsmåned - det ville bestemt ikke gøre mig noget hvis vi fik en rigtig god september.

Denne smukke dronning af en purpursolhat er ny i haven i år. Jeg købte den i foråret hos Caroline Mathildestien.......og det har jeg ikke fortrudt et sekund.

Sjældent har jeg dog set en solhat der blomstre så villigt. Der er mange knopper på endnu og blomsterfarven er helt fantastisk over i det gammelrosa. Nu er jeg så bare spændt på at se om den kommer lige så flot igen næste år, efter en dansk vinter.......men det kan jo kun tiden vise.

SMUK SMUK SMUK - mere er der vist ikke at sige til den.11 kommentarer:

 1. Ja, en vacker och solig september behöver vi efter sommarens regnande.

  Så fin din solhatt är - ja alla dina solhattar är underbara tycker jag.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvarSlet
 2. Endnu en dejlig solhat. Ja det ville være skønt med en god september hvor man kunne nå en masse i haven. Lad os krydse fingre:-)

  SvarSlet
 3. En meget lun-fuld farve smuk...smuk..

  SvarSlet
 4. Å ja den er skøn. Jeg havde den på Fejø og næste år hvor jeg er hjemme hele sommeren og kan passe nye planter skal jeg også have den her.

  Efterårskram Skønne.

  SvarSlet
 5. Ja, den er da helt vidunderlig. Sjovt nok har jeg aldrig haft denne.

  SvarSlet
 6. Tilslutter mig koret, SMUKT :-)

  SvarSlet
 7. Vilken fin blogg du har! Kul att hitta hit.
  Jättefina solhattar.
  Maria

  SvarSlet
 8. Smuk, smuk smuk vil jeg også gerne sige. Jeg håber, dit ønske om et flot septembervejr bliver opfyldt. Det er vi vist mange, der godt kunne tænke os.

  SvarSlet
 9. Åh ja, en hel september med dejligt havevejr, det ønsker jeg også at vi får :-)
  Den dronning er godt nok dejlig. Hende kunne jeg godt tænke mig, så jeg venter spændt på at høre til foråret, hvordan hun har klaret vinteren.

  SvarSlet
 10. Superfin sden ser stor ut, så härligt. Ja vi hoppas september bjuder på fint väder så man piggnar till lite och får njuta.

  Kram Anna

  SvarSlet
 11. Jamen du siger det jo netop selv så fint: SMUKT - hvor er jeg enig.

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...