Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

fredag den 2. september 2011

......benene op!!!!Fredag.....endelig fredag........det har været en lang hård uge med  arbejde og ikke én hverdagsaften hvor familien har været samlet.

I haven har alt fået lov at lade stå til og jeg aner stort set ikke hvad der sker derude - men det skal der rådes bod på i week-enden.......I hope. Dog har jeg observeret at mine fantastiske duftliljer er sprunget ud.....men mere om dem senere.

Nu skal der laves mad og åbnes vin, mens jeg venter på at de sidste to i familien har tænkt sig at komme hjem........efter maden skal der råhygges med benene oppe og sofaen på ryggen.......og inden jeg får set mig om ligger jeg nok og sover mens ungerne snakker og pjatter omkring mig ;0)


-----------

Tusind tak for jeres trofaste og skønne kommentarer.......tro mig jeg læser dem og skatter dem - selv om jeg måske ikke altid lige når en havevandring hos jer i tiden.......døgnet er for kort i disse dage :0(

Glem nu ikke at sende jeres tilmelding til haveblogtræf:


9 kommentarer:

 1. Ja - endelig fredag. Her hos os er det også benene op og hyggeaften.
  Jeg kan godt mærke at der er kommet rigtig mange haveblogs det sidste halve år - det gør det svært at nå rundt at kigge hos alle og evt. lægge kommentarer.
  Vi må indhente på det i de lange mørke vinteraftener :o)
  Hilsen Berit

  SvarSlet
 2. Pyhh glæder mig også til at få benene op. Her har mindstemanden bagt kage, som mon ikke også jeg kan lokke ham til at lave mig en kop kaffe.
  God fredag aften :-)
  Mange hilsner Anne-Mette

  SvarSlet
 3. Äntligen fredag! Underbar bukett! Kram Hanna

  SvarSlet
 4. Smuk og enkel buket, håber det bliver en rigtig haveweekend med sol og varme, så alle havenørder/bloggere kan nyde det :-)

  SvarSlet
 5. Jeg har skam haft weekend fra i går, og nydt dagen sammen med min engelske svigerinde og hendes mand... :)

  Derfor bliver det denne weekend i haven ikke til meget andet end havevandring og kiggen på og så et besøg i Geografisk Have i Kolding søndag.

  God weekend og arbejdslyst - vejrudsigten ser da fin ud til haveaktiviteter.

  Ulla

  SvarSlet
 6. Rigtig god weekend. Man kan ikke nå alting, men vejret er i hvert fald ikke imod os her i weekenden - forhåbentligt!

  SvarSlet
 7. Berit.....ja rundturen tager længere og længere tid.....så det bliver tilgengæld ikke så ofte.....og måske især ikke de steder hvor der er kommentarmoderation slået til - for det tager altså også en del tid at skrive og ind i mellem gentage - for så at tjekke om den blev udgivet....så når tiden er knap må der prioriteres :0(

  -----

  Anne-Mette.....det lyder altså bare ikke så ringe med hjemmebag og kaffe til sofahyggen ;0)

  -----

  Hanna.....tak - smukt profilbillede :0)

  -----
  Høneballe.....ja det var hvad vi var lovet.....men her regner det desværre lige nu :0(

  -----

  Det lyder kønt med besøg Ulla......og ikke mindst godt med en tur til Kolding. Det bliver desværre heller ikke denne gang for mit vedkommende. Rigtig god tur :0)

  -----

  Birgitte......nej......det knibber ind i mellem at få døgnets timer til at strækker sig. Håber vejret kommer for lige nu er der gråt, skyet og regn i haven :0)

  -----

  Tak Miri......hvis bare du boede lige ved siden af skulle du med glæde få lov at plukke én til lejligheden ;0)

  SvarSlet
 8. Har også været i vandret i denne weekend, dog med en enkelt afstikker ti et Høstmarked i Ballerup (Pederstrup).

  Skønt altså med den udsigt du har haft (buketten) mens du slapper af! Håber weekenden har været god for dig!

  Kh. Marianne

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...