Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

fredag den 9. september 2011

stille morgenstund.....


.........det er godt nok svært ikke at begejstres sådan en stille fredag morgen hvor week-enden for mit vedkommende allerede er sneget sig ind under huden.

Nogle timer med helt "mutters-alene-tid" er lige hvad jeg har brug for ovenpå en uge med alt for meget arbejde og alt for lidt havetid. Ungerne er i skole, solen skinner og rundstykket smagte med den hjemmelavede syltetøj.....I´m in heaven.
Græsset venter på at blive klippet, men da haven ligger mod nord tager det en god rum tide inden septemberduggen forsvinder for solen. I mens jeg venter snurrer vaksemaskinen, frø pakkes ned, himlen er blå og stilheden er balsam for sjælen. Solen sender sine første stråler forbi huset og ind i det hvide bed hvor mine hvide høstanemoner stortrives og lyser op i september. Kan man forlange mere?

RIGTIG GOD FREDAG
Dorthe

17 kommentarer:

 1. Ja, det har været en helt fortryllende morgen. Og skønne billeder som altid fra dig :-)

  SvarSlet
 2. Hej Dorthe.
  Det lyder som om du har sådan en skøn fri-fredag som mig :-)
  Vi ses i morgen...Glæder mig.
  Kh Lone

  SvarSlet
 3. Applåder och visslingar - VILKA BILDER!!! Otroligt smukke. Kombinationen med gul echinacea och höstanemon är helt perfekt!!

  Trevlig helg!
  /Ruben

  SvarSlet
 4. Kære Dorthe

  Også skønne september-morgenstemnings billeder fra dig. Det sidste med de hvide høstanemone mod blå himmel er uovertruffen, - det er bare noget helt særligt når den blå himmel bliver baggrund.

  Ha' en fortsat forrygende dejlig dag fra fru friis.

  SvarSlet
 5. Skønne billeder. Ja jeg har haft fri både torsdag og fredag... og manden er ude at rejse... mon her er dejlig stille:) men travlt, skal gøre klar til havensdage/åben have/haveloppemarked her i weekenden... har lige bagt de sidste muffins... så hvad kan gå galt:) Regn! håber det skønne vejr holder. God weekend Anne Gine

  SvarSlet
 6. nydelige bilder fra deg som alltid:) Takker også for alltid hyggelige ord fra deg hos meg. Deilig å være tilbake i bloggeland:) Visst er morgenene deilige nå, klare og friske og stille:) Viktige øyeblikk og nyte mens de er der:) Jeg ønsker deg en masse masse god helg:) Klem

  SvarSlet
 7. Flotte Flotte billeder - flot at du kan fange dråberne på græsset med dit kamera! Og de sidste med høstanemonerne er også bare flotte.
  God weekend!

  SvarSlet
 8. Tak til jer alle.....ja det var en af de morgener hvor alt stod stille og bare måtte nydes :0)

  SvarSlet
 9. Dejlige billeder, og skønt med lidt alene tid i fred og ro :-)

  SvarSlet
 10. Dejligt, smuk, smuk,smuk!

  Jag älskar morgonen också, det är så fridfullt och luften är så underbart klar.

  Tyra i KÖKTRÄDGÅRDEN

  Trevlig helg!

  SvarSlet
 11. dejlige stemning. Både i ord og billeder ;-)

  SvarSlet
 12. Jeg synes også, at det var nogle rigtig dejlige billeder. Det er som om efteråret alligevel er langt væk!

  SvarSlet
 13. September himmel er så blå, tak for det smukke indlæg, jeg fornemmer helt ind i sjælen, hvor meget du har nydt det, og jeg kender godt fornemmelsen, det er bare så dejligt med alenetid og havevejr.

  SvarSlet
 14. Klart att det är din favorit...
  Snygg kombination tycker jag.
  Sensommaren är så vacker tycker jag.
  ha det gott
  Annika

  SvarSlet
 15. næh... ikke meget mere at forlange :)

  Somme tider nyder man en stund alene til at tusse rundt og passe sine egne små ting. Skønt.

  Ulla

  SvarSlet
 16. Dorte, det er nogen helt vidunderlige hvide høstanemoner, du har dert, Og nogle dejlige fotos af dem!

  Tak for i dag!

  Håber du, som resten af din familile har nydt sjælland! Og at datteren din kommer hjem med en masse specialviden til sit "vilde dyr-tema".

  Knus og fortsat god weekend!

  Marianne
  Den Helbrende Have

  SvarSlet
 17. Gode billeder.
  Dejlig blå himmel på dit sidste billede.

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...