Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 3. september 2011

Gået helt i frø.................det kunne man i hvert fald godt tro når man tager et kig på mit køkkenbord lige nu. Der står flere forskellige skåle og kaffefiltre med frø fra haven, der bare venter på at blive fordelt lidt i nogle poser.

Når nu ikke solen vil skinne her på morgenkvisten men det i stedet er gråt og regnfuldt, ja så kan jeg jo lige så godt begynde at få de tørrede frø i poserne. Frøene er i hvertfald tørre da de fleste blev samlet for et par uger siden.........billederne er derfor fra august.

Man kan vel også godt havenørde indendøre?????
UPDATE:

Som lovet til nogen på blogtræf er her linket til hvor I kan finde de smukke frøposer.

Ungerne syntes det er hyggeligt at lave nogle poser og de kan hurtigt producere et lager.

11 kommentarer:

 1. Ja, nu är det verkligen frösamlartid. Jag ska prova mig på detta för första gången. Spännande att se om det kan bli något av dem till våren. Fröna är så vackra där du har dem i skålarna.

  Ha en bra lördag.

  Hälsar Åsa

  SvarSlet
 2. Jeg har også fyldt op med glas og kopper med forskellige frø i køkkenet. Så du er ikke helt alene om at bringe havenørderiet med indendøre :-)

  SvarSlet
 3. Jeg har også haft bøtter med frø overalt i løbet af august, egentlig gider jeg ikke samle alle de frø, men jeg kan ikke lade være det er simpelthen en gammel skavank:)

  SvarSlet
 4. jag har också börjat skörda fröer. idag blev det lite kryddtagetes och Linnétagetes. det är så tillfredsställande att ha sitt eget lilla fröförråd...

  Kram Anna Vattenkanna

  SvarSlet
 5. Åh ja, det er store samle-frø-tid, og det er så hyggeligt! De fleste af mine er dog sået allerede, så de kan komme godt igang før vinteren - nu må vi se, om det lykkes!

  SvarSlet
 6. "Flere frø til folket" ;-) Fortsat god solrig weekend til dig! Kærligst Fru Krull

  SvarSlet
 7. Ork ja, man kan sagtens havenørde indendøre også :o)

  Det er i hvert fald det jeg bruger en stor del af vinteraftenerne på :o)

  Har ikke selv samlet så mange frø i år, men lidt lupiner er det da blevet til.

  SvarSlet
 8. Ja, det er nærmest en rigdom at have et frø-forråd. Jeg er endnu ikke helt færdig med at samle frø i min have. Skal samle fra ærteblomster og solsikker også.

  SvarSlet
 9. Å, du har vært flink og ta vare på frøan, det e ikke æ, syns det e letttere og kjøpe dem i butikken :)
  Ha en fin søndag,hilsen Lisbeth ;O)

  SvarSlet
 10. ......jeg nåede ikke så meget som planlagt i går formiddags - så i stedet har jeg været i gang her til morgen.

  Det er lidt hyggeligt sådan at lave frøposer, tørre og fylde i poserne. Nu skulle forsyningerne være i orden både til eget brug og til kærlig uddeling ;0)

  SvarSlet
 11. Åh, hvor dejligt! Og du tager selvfølgelig nogen med til Bloggertræf ikke sandt? ;)

  Kh. Marianne

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...