Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

mandag den 9. september 2013

Sol på en gråvejrsdag......7 kommentarer:

 1. åh ja som de lyser op i det våde og grå.... men jeg burde ha' nogen flere :)

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* - ja jeg kan kun varmt anbefale ;0)

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Så fik jeg da lige kigget dine sidste indlæg igennem. Hvor er de dejlige og kreative og inspirerende på sådan en regnvejrsdag.

  I år har jeg virkelig knækket koden til at få det bedste ud af mine solhatte. Det har så også bare taget mig mange år!!
  Jeg har pottet om og pottet om. Delt og delt. Så resultatet er nu at jeg har så mange store, salgsklare og flotte planter.

  God dag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde.

   Ja endelig har jeg haft lidt tid til at rode og regere lidt derude igen - og jeg har nydt det kan jeg betro dig ;0) Det lyder godt Helga....måske jeg skulle se at komme nordpå på et tidspunkt for at se alle dine fristelser ;0)

   Slet
 4. Det är en fin färg på Solhatten, den lyser verkligen upp.
  Ha det gott /Marika

  SvarSlet
 5. de er så fine.. jeg håber sådan dem jeg har sat i år kan lide deres voksested og overlever vinteren. så kan jeg også nyde det syn næste år.
  KH
  Marianne

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...