Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

torsdag den 12. september 2013

Klar - parat - start


......i år har jeg bestemt mig for at få forårsløgene i jorden i ordentlig tid. Sidste år nåede jeg det knap før frosten gik i jorden.......men nu skal det være :0)7 kommentarer:

 1. Uh ha tal ikke om frost, det kan bringe mig helt ud af fatning, men det er nu rart at være på forkant med alle de løg du har i kassen.

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* - ja frosten må gerne vente lidt endnu - sidste år var jeg bare slet ikke klar da den kom - det har jeg intention om at være i år :0)

   Slet
 2. Ih... hvor har du købt ind af dejlig løg, det er bare så skønt at tænke på blomsterfloret til foråret. Jeg ser du har købt nogle af de spændende allium, dem lod jeg mig også friste lidt af. Efteråret er nu også en dejlig tid :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt at starte næste års blomsterflor nu hvor september er så gavmild på vejret Ulla :0) De små rosenløg og rosenprydløg er smukke så dem kan du godt glæde dig til - men husk de bliver ikke så høje så sæt dem lidt fremme i bedet ;0)

   Slet
 3. Åh, jeg glæder mig allerede til foråret! Og hvor er du tjekket at du allerede er løg-klar nu :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* - ja det er skønt at have noget at se frem til Nana ;0)

   Slet
 4. God beslutning søde Dorthe, det ser ualmindelig dejligt ud og hvor må det være skønt at være på forkant og så har du stadig rigtig god tid til at fylde lidt ekstra på inden frosten bider sig fast:O))

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...