Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

tirsdag den 10. september 2013

Åh så smuk den er lige nu.....
 .........som frugterne har indtaget deres fantastiske efterårsfarver. Man skal dog ikke lade sig friste over evne - for frugter i den forstand er det ikke - da de er giftige.
 
Som dagene går vil bladene også blive mere og mere røde på træet....et fantastisk syn når vi nu alligevel så småt skal til at indse at sommeren for alvor går på hæld.
 
Min benved står i det smalle bed langs hækken bag mit tørrestativ - ikke nogen fantastisk placering til hverken den eller andre at planterne i bedet i år.....der har simpelthen været så tørt og hækken har suget hver en dråbe ud af jorden så der ikke var ladt meget tilbage til andre planter.
 
Alligevel.....på trods af tørke og krøllede blade - eller måske netop derfor er der mange frugter i træet i år :0)

26 kommentarer:

 1. Det er i hvert fald en rigtig smuk plante, utroligt at den kvitterer så smukt på trods af de trange kår den måske har haft i år.

  Skønne inspirerende indlæg at læse op på hos dig, dejlige solhatte og sikken en masse kreativitet i forbindelse med jeres oprydning. Der sker bare noget hos jer :)
  Knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nu blev der endelig lidt luft til at få ordnet lidt hjemme hos os selv - det var virkelig også tiltrængt efter en hektisk sommer :0)

   Ja frugterne har i hvert fald overlevet tørken selv om det så lidt trist ud en overgang :0)

   Slet
 2. Fin og finurlig frugt den har og flotte dybe farver.- og dejligt foto med dråber.
  Venlig Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette - ja farverne er skønne sammen ;0)

   Slet
 3. Jeg elsker også vores Benved (som er et stort træ efterhånden) når den får sine frugter og sin smukke efterårs farve..:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er supper lækker.....min er vist nok podet på en stamme så den skulle gerne forblive i en højde der kan bæres i min lille have ;0)

   Slet
 4. Jeg har en stor svaghed for orange og pink sammen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man bliver sørme også helt glad i låget Miri af de farver ;0)

   Slet
 5. Det to farver passer bare utroligt godt sammen - naturen er bare så god til at sætte dem sammen, så det er svært at gøre efter med lige så stor skønhedsgrad.

  Selvom du ikke synes, at placeringen er fantastisk, så er det jo et dejligt lille træ til en mindre have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja naturen har rigtig nok nogle evner der er værd at kopierer Susanne......mønstre former og farver der giver inspiration til mangen en arkitekt og designer :0)

   Slet
 6. Benved er en dejlig plante, jeg må have kigget til min i morgen. Jeg er også vild med dens efterårsfarver, men den er hurtig til at smide bladene, heldigvis er der andre, der tager over. Efteråret er ikke slut endnu.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er skønne og frugterne lyser op selv om de ikke er så store :0) Uha nej og heldigvis for det....der skulle gerne komme mange gode dage endnu :0)

   Slet
 7. Åhus så fin den är, frukterna är ju ett plus.

  Kram Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja frugterne er helt sikkert årsagen til at jeg købte den for et par år siden :0)

   Slet
 8. Det er et skønt lille træ. Jeg glæder mig hvert år til frugterne kommer. Jeg har også den du viser her, men jeg har også en der er lilla og pink, som er mindst lige så smuk :)

  Ha' en dejlig dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ummmm lilla og pink lyder sørme også besnærende Madam Bæk.....den har jeg vist aldrig set. Tak og i lige måde :0)

   Slet
 9. Jeg har et had/kærlighedsforhold til høstfarver og bær: jeg er vil med dem og jeg gider ikke, at det allerede er på vej til efterår. Jeg har jo ikke nået halvdelen af det, jeg gerne ville.

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* nej det er lidt ambivalent....men jeg elsker nu hver årstid v har for lige netop deres særegenhed.....skønt at bo i et land med fire årstider - det ville jeg nødigt undvære :0)

   Slet
 10. Benved er bare så smuk. Jeg er helt forgabt i frugternes farvesammensætning.

  SvarSlet
 11. Hej Dorthe.Smukt lille træ.....fik et magen til fra min søster Gitte store have.Den står nu i en krukke.Men har ikke så mange blomster i år.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Skøn gave du har fået dig - den er jeg sikker på du bliver glad for - det er skønne farve den har :0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...