Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

fredag den 6. september 2013

September når den er skønnest.
 
Claus og jeg hoppede begge i  arbejdstøjet sidst på eftermiddagen og da Simon havde slået græsplænen begyndte vi på en tiltrængt "udmugning" af værkstedet - hold da op hvor kan der samle sig meget på få kvadratmeter. Især fodbolde var der et helt hav af - nok til hele landsholdet hvis de skulle komme forbi :0)
 
I mens vi fik sorteret, tømt ud og spulet  den gamle  høvlebænk stod børnene for aftensmaden. Grillen blev tændt i det skønne september vejr og bålet ligeledes - for pandekager til dessert hører sig til sådan en skøn sensommeraften.
 
Da solen gik ned klokken 20.04 stod termometeret stadig på 21 grader - helt fantastisk - tør man mon håbe på en gentagelse i morgen!!!
 
 

 
 
 


 


Dette er kun de bolde de skal gemmes...... :0) Håber på et tidspunkt at kunne vise nogle lidt mere opryddelige billeder fra værkstedet :0)


16 kommentarer:

 1. Åh, hvor smukt i din september-have i skumringen med lys på, Dorthe.
  Oprydning er godt for sjælen, men "træls" arbejde.
  Det gl. skab du har stående der, er da helt vidunderligt!

  God september-weekend
  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja selv om sommeren er gået på hæld så har efteråret nu sin egen charme med stearinlys og hygge :0)

   Det var i hvert fald tiltrængt Dorthe - vandpistoler, rulleskøjter og fodbolde fyldte godt op i noget der ikke kunne betegnes som orden.....og så selvfølgelig alle mine egne havegrejer og så bakker m.m. der lige skal holdes lidt orden på også :0)

   Skabet er min bedstemors gamle vitrine skab - jeg har faktisk selv brugt den i min stue for mange år siden....men tiderne ændres og nu er den blevet til opbevaringsskab i værkstedet :0)

   Slet
 2. Det ser ud til at i havde en skøn dag og aften igår. Dejlige stemningsfulde billeder og dygtige børn du har, der sådan står for madlavningen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha ja det havde vi Dorthe - der var næsten feriestemning på matriklen....og sikke da et vejr :0)

   Slet
 3. Du ramte lige et ømt sted: gode gemte sager i garagen. Vi har sneget os uden om hele sommeren, men på et tidspunkt er vi nødt til at gøre noget ved det.

  Hvor ser det hyggeligt ud i tusmørket. De lover jo heldigvis flere dage med dejligt eftersommervejr.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nogle gange er man nødt til at tage tyren ved hornene Ulla og gøre noget ved sagen ;0) Hos os var det i hvert fald tiltrængt......også med henblik på igen at få plads til vinteropbevaring af oliventræ og nogle af havemøblerne ;0)

   Slet
 4. Hyggeligt ser det ud, og godt at få ryddet op, jeg har ingen bolde, men meget andet rod :)
  Vi holdt til i pavillionen i aftes, der var lunt og dejligt, men udenfor blev det hurtigt koldt på grund af blæsten.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* det er skønt at få gjort - man burde gøre det noget oftere ;0) Ja det var fantastisk både fredag og lørdag aften - der var heldigvis læ på min overdækkede terrasse - så vi kunne sidde ude forholdsvis længe ;0)

   Slet
 5. Ja, engang imellem må man jo rydde op. Vi har også lige haft oprydning i skuret. Dejligt at få det gjort :-)

  SvarSlet
 6. Det ser ud som en rigtig familiehyggedag :-)
  Godt med lidt oprydning engang imellem ;-) I sommerferien havde vi også gang i oprydningen ovre i stalden, helt færdige blev vi nu ikke. Det er rart med god plads, men dermed er der også mere plads at rode på. Ufatteligt så meget skrammel der på kort tid kan hobe sig op ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja alle mand gav en hånd med så det var skønt - opmagasinering er en af "bivirkningerne" ved god plads ;0)

   Slet
 7. Hej Dorthe. Det er vist en rigtig familieweekend I har. Det er altid godt at få ryddet op og smidt væk. Det lyder rigtig hyggelig med grillmad og pandekager. Jeg gik også ude i stumpebukser og t-shirt og vandede mine krukker. Det er med at få det hele med så sent på sæsonen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja de sidste dejlige sommertimer skal nydes i fulde drag Birgitte......vi skal jo have tanket op til vinter ;0)

   Slet
 8. God idé at bruge en lun og solrig dag til oprydning - det trænger vi frygteligt til at få gjort her :-) Klem!

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* - det var i hvert fald tiltrængt her - no doubt about it - og skønt at få gjort når nu vi endelig havde tid til det ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...