Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 14. september 2013

Jeg kryber i ly.....
 
.............i udekøkkenet - tænder lidt fyrfadslys og sidder velfornøjet og nyder blomsterne i vasen mens regnen sagte trommer på taget.

Jeg smiler velfornøjet over det faktum at jeg nu næsten er færdig med at lægge løg. I hvert fald lige indtil jeg bliver fristet til at købe nogle flere - og det gør jeg sikkert ;0)


30 kommentarer:

 1. Hej. Hold da op, hvor ser det prof og ryddeligt ud hos dig. Kan godt forstå, at du hygger dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. "Prof" ved jeg nu ikke....men det fungerer og ikke mindst det bliver brugt og jeg kan lide at bruge det :0)

   Pssst: ryddeligt var bare lige i dagens anledning ;0)

   Slet
 2. Sikken et lækkert sted at krybe i ly...:-)

  God weekend fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth.....det er skønt at sidde og skue ud over haven mens regnen trommer ;0)

   Slet
 3. Hej Dorthe. Ja! jeg kan da kun tilslutte mig Birgittes ord.
  Men her hos mig har vi det mest pragtfulde solskinsvejr 23 grader.
  Og igår var det endnu varmere.Men dejligt at vi så kunne gøre vores nye bed færdigt.
  Synes selv at det er blevet rigtig godt.....har lige lavet et indlæg.
  Mangler kun at lægge løg i det nye bed.
  Rigtig god weekend til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi havde det også meget lunt men solen gemte sig desværre ;0) Lyder godt med dit nye bed Jette og løg må der bestemt til ;0)

   Slet
 4. Der er altså stil over dit udekøkken, kan godt forstå at det indbyder til hygge og afslapning efter løglægningen. Den har jeg endnu til gode, men mon ikke søndagen giver mulighed for det, efter at jeg har været på plantemarked.

  Skønne skabioser i forrige indlæg:)
  Knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Stil ved jeg nu ikke - men praktik og jeg er rigtig glad for min lille krog :0) Jeg er sikker på du nok skal nå at få dem skruet ned Ulla :0)

   Slet
 5. Det er da det dejligste sted du kryber i ly i - hvor er det flot og sikke en stemning:o) Du er virkelig på forkant med løglægningen, eller er jeg så meget bagud? Har stadig ikke købt nogle løg!! panik!
  Her har vi haft det dejligste solskinsvejr og det har været perfekt når nu ældstesøn skulle fejres for sin uddannelse:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth ;0) Ja jeg har jo måttet drage mig nogle erfaringer af sidste års sene løglægning......den var bestemt ikke optimal - så nu skulle det være :0)

   Skønt at vejrguderne holdt hånden over jer på dagen Lisbeth....det gør nu det hele sjovere - håber I havde en rigtig dejlig dag med festivitas :0)

   Slet
 6. Hvor ser det godt ud i dit udekøkken. Det er rigtig flot med alt det sorte mod det hvide. Jeg lader mig gerne inspirere, da jeg overvejer hvordan jeg skal indrette mig i min have. Tak for kigget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rikke og du er altid velkommen :0)

   Slet
 7. Det er altså et superlækkert udekøkken du har. Dejligt at sidde der i ly for regnen. Her har det også regnet hele dagen, så jeg har mest været i potteskuret og udestuen, der var også tændt levende lys. Er i gang med at udskifte trætte sommerblomster og så kommer der flere og flere græskar ind :-)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annette - og ja godt at have et sted at krybe ind når det bliver for heftigt med de byger. Det er trods alt en skøn årstid med masser af hygge og stearinlys og pang-farver :0)

   Slet
 8. Det ser da megahyggeligt ud i dit køkken. Det må da være skønt, at være der!
  Mange dejlige stemningsfulde ting på væggene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette - det kan du tro det er :0)

   Slet
 9. Oj vilket fint utekök du har. Måste vara härligt att laga mat där - så prydligt och inspirerande, och att kunna vara ute...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eva.....og velkommen i min lille have :0) Ja det er skønt og i sommerhalvåret bor vi nærmest i haven - så er det rigtig hyggeligt at tilberede maden ude ved de andre :0)

   Slet
 10. Hej - skønt udekøkken. Det ser SÅ smukt ud. Megahyggeligt. Der ville jeg gerne være med om bordet et par timer :)I må have rigtig meget glæde af det hele med den fantastiske sommer vi har haft. Imponeret over så smukt du holder det. Her støver alting til i løbet af nul komma fem synes jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de pæne ord. Ja vejret har i hvert fald været til det - tiden har der i mod været knap derude....da vi desværre ikke har været meget hjemme hen over sommeren - men når vi er hjemme så er det i brug :0)

   Slet
 11. Dejligt at have sådan et skønt udekøkken at krybe i ly i. Det må være dejligt, at være godt igang med løglæggerier. Jeg er ikke begyndt endnu, men nu skal det snart være, så det ikke går som sidste år, hvor jeg ikke nåede det inden frosten satte ind. Fortsat god weekend. Hilsen Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorthe :0)

   Ja det er skønt og lige netop sidste år gik det galt med mit løglæggeri.....så i år er jeg på forkant :0)

   Slet
 12. Dejligt sted... Det ser SÅ skønt og hyggeligt ud. Dér er vist godt for både krop og sjæl.
  Sjovt at du lige viser de handsker igen... prøve dem igår - og blev ret imponeret over hvor lækre de er. Måske jeg skal overgi mig... :-)
  NYD WEEKEND.
  Knus Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan du bide dig selv i næsen på det er søde Susan......det er et dejligt sted - og madlavning bliver pludselig en leg :0)

   Kan godt forstå hvis du bliver fristet af handskerne - de er nemlig super lækre :0)

   Slet
 13. Sikke da at skønt udekøkken du har! Der ville jeg også nyde at krybe i ly ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nana - jeg er bestemt også glad for det :0)

   Slet
 14. Velfornøjet, ja det kan jeg godt forstå. Jeg er ikke begyndt endnu, selvom løgene (nogle af dem) er købt. Sådan et udekøkken må være dejligt at have!

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* ja det er helt fantastisk at stå ude og svinge kokkekniven Tina.....det kan bestemt anbefales :0) Der er god tid til løgene endnu....men sidste år tog den ene dag den anden og jeg kom bare alt for sent i gang så i år har jeg taget revanche :0)

   Slet
 15. Hvor... er... dit ... udekøkken... bare ... fint :)
  Jeg er helt vild med det :) jeg ville også krybe derind og nyde efteråret ikke er koldere end det er .
  lækkerhed !

  KH
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marianne...det er helt klart en kæmpe fordel at kunne gå både lidt i hyggeligt læ og ly ind i mellem :0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...