Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

onsdag den 18. september 2013

Back to July.......

 
 
 

 ........som den ene dag bare tager den anden - og sommeren ligger nu uomtvisteligt bag os det vidner både blæst og heftige regnbyger om.
 
Sidste års altoverskyggende projekt i "haven" vores nye udestue bliver brugt flittigt i disse dage med byger der går og kommer - og lige i disse dage kommer der rigtig mange af dem. Ikke lige det  vejr jeg allerbedst kan lide men i dag ser himlen heldigvis lidt mere blå ud igen.
 
Sidste år nåede vi desværre ikke at få malet trappen til udestuen da vi  -  for det første havde svært ved at undvære trappen de dage den skulle tørre og for det andet havde håbløst svært ved at finde et hul i det regnfulde efterår hvor det kunne lade sig gøre.
 
Men her i sommer er det så endelig lykkedes at få den malet så vi nu kan klappe og sige - vi er færdige :0)
 
Før vi tog på vores første omgang sommerferie strøg Simon og jeg pensel og børste frem og tilbage  og trappen kunne således stå og tørre i mange dage før den igen skulle betrædes - og så oven i købet i tørvejr.
 
 

14 kommentarer:

 1. Dejligt at kunne tjekke et punkt af to-do listen, og hvilket flot resultat der kom ud af jeres anstrengelser... :)

  SvarSlet
 2. Super fint med den svarta trappan.

  Kram Anna

  SvarSlet
 3. Jeg er enig med fru Friis - det flot ud! Det har da også været en sommer med varme, så det må da have tørret hurtigt.

  SvarSlet
 4. Det ser bare så flot ud. Ville ønske, at jeg også kunne sætte et flueben ud for "male træværk" men af mange forskellige årsager, så er det ikke blevet til. Vejret har ellers været til det.

  Kan nu heller ikke lade være med at beundre det bed, som du viser på billede nr. 5 :)

  SvarSlet
 5. Hvor er det smukt, Dorthe - og ja, som Ulla skriver, bedet på billede 5, uhmm.

  Åh, kom lige til at kigge på dit Remme indlæg, altså...Så lige 2 ænder i et hjørne, altså. Lukkede straks ned, for der var absolut meget andet lokkende end lokkeænder :) Du er en skurk altså :)

  Knus Anne Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* - ja den er farlig Anne Mette ;0)

   Slet
 6. Hej Dorthe.Det ser bare rigtig godt ud nu når det er blevet malet.....det gør altså lige det sidste.
  Har selv malet et laaaaaangt stakit her i sommer.Men mangler de sidste tre sektioner.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
 7. Hej Dorthe
  Både bed og trappe ser flot ud :)
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 8. Dejlig med helt færdige projekter. Det ser godt ud :-)

  Minder mig desværre om, at der endnu ikke kan sættes flueben ved vores trappe inde i huset, hmm....

  SvarSlet
 9. Dejligt med et afsluttet maleprojekt. Det ser rigtig flot ud.

  SvarSlet
 10. Det ser dejligt ud - kan godt lide kontrasten mellem det sorte og hvide. Lækkert!

  Knus fra Katinka (som stadig har en hel del malearbejde på årets To Do liste)

  SvarSlet
 11. Hej Dorthe, Jeg har prøvet at finde en direkte mail til dig, men det er ikke lykkedes. Jeg er faldet pladask for dine Honningløg billeder og vil høre om muligheden for at låne. Vil du skrive til mig på kris@droemmeliv.dk. Fortsat dejlig dag til alle på bloggen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kristina og velkommen til - nej min mail ligger ikke tilgængelig på bloggen af forskellige årsager. Men du skal være velkommen til at maile mig på dorthe.claus@mail.dk så er jeg sikker på at vi kan finde ud af noget :0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...