Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 19. maj 2013

Tømmermænds-aktiviteter...........

.........på en pinsedag :0)
 
Det er ikke meget vi har set til solen i dag - skyerne har ind imellem været meget sorte alligevel har det været dejligt lunt og vi har ingen vand fået. Vi har rekreeret i haven her i eftermiddag oven på en skøn pinselørdag.  Som det fremgår af billederne har vi hver vores måde at bruge "dagen derpå" på.
 
Claus er igang med rundsav og skruemaskine imens jeg planter lidt og tuller rundt i udekøkkenet mens jeg forbereder lidt tilbehør til aftenens grilmad. Ind i mellem slår jeg lige lidt op i min bog om storkenæb for lige at have helt styr på farverne på de storkenæb jeg har købt og vil have plantet ud.
 
Ananasæbletræet og paradisæbletræet er nu sprunget helt ud....sådan nærmest overnight....og duft snebollebusken gør dem selskab imens den spreder sin berusende duft ud over hele herligheden.
 
.....og nu vil vi grille ;0)
16 kommentarer:

 1. Hej Dorthe.
  Når det er den slags tømmermænd, er det ikke så ring endda :) Sikke da smukke billeder du viser fra din have. Hvad har gemalen gang i ?????
  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* - tømmermændene var nu reele nok oven på en skøn fødselsdag og pinsefest lørdag :0) På et tidspunkt bliver man dog træt af at ligge på langs i sofaen og må igang så vi arbejde os lige så stille ud af rusen på hver vores måde :0)

   Han er ved at lave de sidste brændeskjul til udestuen.....som du nok husker så lavede vi de første sidste sommer - de skjul vi har under udestuen for at skjule for et lidt trist indkig :0)

   Slet
 2. Vad skönt det ser ut, och vilken blomning dina äppelträd bjuder på, helt fantastiskt. Mvh Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marika - haven er bare så skøn lige nu og alle de hvide blomster lyer op i natten......det er bare super smukt :0)

   Slet
 3. Fine billeder, su også har fået fabrikeret. Det er sjovt, hvordan vi havenørder hele tiden har projekter kørende i hovedet a la dine storkenæbsovervejelsser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :0) Ja Haven er foranderlig og vi bliver aldrig færdige :0)

   Slet
 4. ihh super skønne fotos den "hvide" have afd ser bare smuk og let ud.. og fedt udekøkken i har

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak.....ja alt det hvide lyser gevaldigt op......nu venter jeg bare på at den hvide syren springer ud ;0) Udekøkkenet er helt uundværligt og her bliver der tilbragt meget tid i sommerhalvåret :0)

   Slet
 5. Kære Dorthe,
  Det er skønne billeder du viser i dag, og så er jeg i øvrigt ret vild med din nye header. Er billedet fra i år? Mine porcelænsærenpris er overhovedet ikke engang begyndt at vise farve.

  God grillaften - her hos mig har det regnet (i varieret styrke) hele dagen, og bagboerne holder pinsefrokost - og den trækker ud - puha. I morgen tror jeg det er deres tur til at have tømmermænd :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Lene - ja billedet er fra i lørdags og er med i et indlæg pinselørdag hvor der er flere billeder af de skønne porcelænsærenspris. Mine blomstrer også lidt tidligt da de har stået i drivhuset hele vinteren og foråret med - det er først for nyeligt jeg har plantet dem ud.......derfor den tidlige blomstring :0)

   Tak det blev en dejlig grilaften vindstille, tørvejr og temperaturer efter midnat der holdt sig på 16,5 grad........sådanne aftener vil vi gerne have flere af :0)

   Slet
 6. Hej Dorthe.Ja! her hos os har det regnet det meste af dagen.Så det blev en aflyst tur i Tivoli.Men dejlige billeder du viser fra din have.Det er bare så skønt lige nu med alle de blomstrende træer.
  Og sikke et dejligt udekøkken du har.God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette - og hvor ærgeligt med pinseregn når nu der er et par fridage.

   Slet
 7. Det er da lige før at jeg ikke ville have noget imod tømmermænd udfra den dejlige stemning på dine billeder :-)
  Og hvor er dine porcelænsærenpris i forrige indlæg skønne. Mine står efterhånden for skygget, men jeg har da fundet en enkelt blomsterstængel.
  Det ser virkelig sødt ud sammen med kærmindesøsteren.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Hanne........tømmermændene kan jeg dog ikke anbefale - men de fortog sig heldigvis gradvist hen over eftermiddagen ;0) Ja det er vist et godt partnerskab de to blå gør hinanden :0)

   Slet
 8. Du hadde virkelig et flott utekjøkken. Jeg ønsker meg et slik.

  Ønsker deg en fin dag. Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Vivi - jeg er også glad for det kan du tro......der bliver brugt mange timer på afslapning, planlægning og hygge der ude kan du tro :0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...