Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

tirsdag den 28. maj 2013

SID NED og nyd...................tror jeg nok lige at sætningen fra min mund skal lyde...........i hvertfald den næste time. Trænger til at få benene op og klaret tankerne - ungerne er spredt for alle vinde og  i ovnen står der snart bagekartofler og de passer jo så glimragende sig selv. Senere står den på møde og forberedelse men for en stund kan  I finde mig på den hvide bænk ved siden af zinkbakken med mine kongekommen :0)
 


 


7 kommentarer:

 1. Det lyder som en god ide, søde Dorthe:-) Det ser ud som om du har solskin? Det har vi desværre ikke her - lige da arbejdsdagen sluttede begyndte regnen og mine planer om græsklipning blev forpurret.
  Ha en forsat dejlig aften. Knus:)

  SvarSlet
 2. Schhh.... vi skal nok være stille imens, så der er plads til fuglefløjt... ;o)

  SvarSlet
 3. Godt du giver dig lidt tid til at smække benene op og nyde dine skønne blosmter :-)

  SvarSlet
 4. Ja det er vigtig at huske nydningen!! Tak for at jeg måtte nyde med, - meget dejlige billeder du viser frem!

  SvarSlet
 5. Hej Dorthe.
  Det gør vi så og nyder de skønne blomster.
  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
 6. Mon du kan sidde og nyde særligt længe? Det synes altid at være problem for mig at blive siddende! Når jeg sidder og nyder, får jeg altid lige øje på noget, jeg liiiige får lyst til at gøre... Og det var så den 'sidning'!

  SvarSlet
 7. Hej Dorthe

  Jeg skal nok sidde stille, men er det ramsløg i krukkerne på det nederste billede?? Hentet i skoven eller??

  Tak for en dejlig blog og med skøn inspiration :)

  //Lonnie

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...