Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

onsdag den 22. maj 2013

Lidt lys på en gråvejrsdag.....

 
.....regn, blæst, regn og så lige lidt mere blæst. Det helt toppet af mine skønne kastanietræer der for første gang er brudt ud i lys lue med deres aller, aller første kastanielys.

Èt lys på hvert træ.......

8 kommentarer:

 1. Nøøj så fine de er. Hvor længe tror du de kan være i potter, de bliver jo mega høje.
  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg aner det simpelthen ikke - men jeg så for et par år siden et kastanietræ i en krukke på en altan i København og den var rimmelig stor så mon ikke det går nogle år i nu. Jeg regner med at forsøge mig med et bonsai-agtigt kastanietræ ;0)

   Slet
 2. Jeg tilslutter mig Margrethe.

  SvarSlet
 3. Stolt og majstætisk knejser de, smukt er det. :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja....jeg elsker simpelthen kastanietræer ....især lige når de er sprunget ud - senere kan de godt komme til at se lidt forblæste ud med deres store blade :0)

   Slet
 4. Svar
  1. Ja ....og det er lige nu der er tændt lys rundt om i landskabet ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...