Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 12. maj 2013

Livstilsmesse på Clausholm slot 
 
Lørdag var vi en tur til livstilsmesse på Clausholm slot ved Randers. Clausholm ligger i naturskønne omgivelser og har de seneste år undergået en renovering af bla. voldgrav og linde allé - DR 2 sendte i 2011 en udsendelse om projektet som du kan se her hvis du har lyst. Der er en hel række af programmer om andre historiske haver rundt omkring i landet under linket.....lidt til en regnvejrsdag.
 
På messen var der noget for en hver smag - drengene især syntes nok at biler, helikopter og alle de lækre smagsprøver var spændende at kaste et blik på. Maria og jeg faldt især for dette lille skønne mobile drivhus fra Urban Greenhouse - fleksibelt og ideelt til altaner eller små gårdhaver. Simon var betaget af vejrhanen i det lille lysthus....her kunne man sidde  inde og se oppe i loftet hvor vinden kom fra....og vi måtte konstatere at den kom fra skiftende retninger da vi var der :0)


 


 


8 kommentarer:

 1. Flotte fotos fra Clausholm. Det ser ud til at have været en rigtig dejlig dag :-)

  SvarSlet
 2. Det ser hyggeligt ud. Godt der var noget for hele familien at se på :-)

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder. Kan se at jeg er gået glip af noget.

  SvarSlet
 4. Skønne billeder - det ser rigtig dejligt ud. Jeg nåede ikke selv at komme forbi, til trods for fribilletter. Men måske næste år? Nu får jeg jo også min lyst styrret i næste weekend på Ledreborg... mon ikke det går så :-)
  Mange havehilnser fra Susan

  SvarSlet
 5. Tak for turen, der så rigtig dejligt og inspirende ud. Herligt med sådan en familietur.
  Knus

  SvarSlet
 6. Sikke en lækker messe! Ser ud som om I alle havde en dejlig dag!

  SvarSlet
 7. Det ser hyggeligt, glæder mig, som Susan, til Ledreborg om lidt. Urban Greenhouse er da så fiks. Siger man overhovedet fiks mere? Dejligt at de gør noget ud af det for alle i familien. Kh Anne Mette

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...