Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 5. maj 2013

Lidt dobbelt lykke....


........er det blevet til trods alt. I et tidligere indlæg viste jeg hvordan hovederne på mine dobbelt blodurt på mystiskvis var knækket næsten alle sammen. Et par stykker har dog til min store glæde klaret skærene og omend det ikke er en hel koloni af Sanguinaria candensis f. multiplex "Plena" jeg har  - ja så har lidt vel også ret.  Glæden er i hvertfald stor over de få jeg får at se i år.
 
 7 kommentarer:

 1. Der er noget særligt fint over blodurten, synes jeg. Godt, at der er liv i nogle af dem. Og suk, mine dobbelte er pist væk i år. Kunne frosten dog ikke have taget vorteroden i stedet :)

  SvarSlet
 2. Ja Ulla....og flygtigt. Ærgeligt altså med dine blodurt.....frosten har desværre og tilsyneladende ingen indflydelse på vorterod....den er sejlivet ;0)

  SvarSlet
 3. Vad vacker den är, den skall jag lägga på min inköpslista, ha en skön och solig söndag!Marika

  SvarSlet
 4. En enkelt er også meget fin, men ja det havde været dejligt for dig med en koloni nu hvor du har flere. Men heldigvis lever rødderne så næste år bliver det endnu bedre:o)

  SvarSlet
 5. Dejlige blomsterbilleder, sikke en rigdom du har i din have :-)

  SvarSlet
 6. Hej Fr. Solhat

  Dejligt de kom trods alt - en køn plante og sjov samtidig!

  Du må have en dejlig søndag!

  SvarSlet
 7. Meget smuk og helt skulpturel, den kender jeg slet ikke. Og det "mere" danske navn for skønheden bliver jeg heller ikke klogere af. Men dejlig forårsvækst.
  Henrik

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...