Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 26. maj 2013

De sidste brændeskjul.....
 .......er kommet på plads og  er nu fyldt op med brænde - ved hjælp af  børnearbejde skal siges :0) Billederne er fra sidste week-end hvor Purissima stadig stod blomstrende i bedet - jeg har bare ikke fået jer vist det færdige resultat.
 
Simon fik æren af at kravle rundt og grave ud til de fliser som brændeskjulene skulle stilles på - dette for at trærammen ikke kommer i direkte beræring med jorden, så de forhåbentlig holder rigtig længe. Sidste sommer lavede vi som I ved, de første skjul på stykket neden for trappen og på langsiden ud mod haven. En løsning der passede helt perfekt og skærmede for det grimme udsyn til den golde jord under udestuen.
 
Nu har vi så endelig fået sat brændeskjul hele vejen rundt - og jeg er simpelthen så fornøjet over resultatet. Nu mangler jeg så bare at få malet trappen.......men hvornår er det lige vi kan undvære den  :0)
 

 

23 kommentarer:

 1. Det ser altså rigtig godt ud !

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Miri - jeg er også vældig fornøjet med resultatet :0)

   Slet
 2. Fra børneskjul til brændeskjul - det ser super godt ud. Må være dejligt at være færdige...
  God søndag
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* - ja det er skønt endelig at kunne vinge brændeskjul af på to-do-listen ;0)

   Slet
 3. Smart løsning og så ser det rigtig godt ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det syntes vi også det gør.....meget bedre end det golde indkik der var før :0)

   Slet
 4. Hej Dorthe.Det ser bare supergodt ud.Og dejligt med hjælp fra sønnen.
  Man er bare så glad når man er færdigt med et projekt.
  Rigtig god søndag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak.....og ja det er skønt med en lille handymand der kan gå til hånde :0)

   Slet
 5. Det er da en super fin ide som jeg måske godt kunne finde på at snuppe. Set ser rigtigt godt ud :) og jeg tvivler ikke et sekund på at det har været et kæmpe arbejde.
  Ja den med trappen den bliver nok værre, det kan være du skulle sende hele familien på tur male trappen og så ellers sætte dig med benene oppe og slappe af mens den tørrer :)
  Forsat god Søndag.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* - du snupper bare :0) Det er faktisk slet ikke så vanskeligt at lave - sige jeg der bare har malet og ladet manden skrue ;0)

   Slet
 6. Super fint och så smart, det gällar att anv alla utrymmen.

  Kram Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anna.....ja det er med at se mulighederne i stedet for begrænsningern e i en lille have ;0)

   Slet
 7. Kære Dorthe,
  Det ser altså bare så rasende flot ud :). Brænde er ét af de smukkeste dekorationselementer i en have!

  SvarSlet
  Svar
  1. Og praktisk også - selvfølgelig :)

   Slet
  2. *SMILER* - ja vi bestilte et par rummeter hjem sidste sommer så der også er lidt at brænde af på bålet uden vi tømmer skjulene helt - det kan vi jo som bekendt ikke undvære ;0)

   Slet
 8. Det er S-U-P-E-R flot, giver bare en skøn og naturlig finish. Hvor skønt med sådan en frisk knægt til at kravle rundt under trappen - børnearbejde er ok, de har kun godt af at lære at bestille noget, hahahahaha......

  SvarSlet
  Svar
  1. ....ja - tror faktisk han nød at gå til hånde selv om han oftetider driller mig med at ville lave haven om til en fodboldbane ;0)

   Slet
 9. Hej Dorthe. Det er en supergod løsning og god udnyttelse af pladsen så det samtidig ser godt ud. Jeg fulgte med sidste år, da I lavede det første brændeskjul, så nu tænker jeg næsten, at det er helt perfekt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også svært tilfreds Birgitte..........og kommer tid kommer råd og så blev vi endelig færdig ;0)

   Slet
 10. Det ser jo bare så godt ud, dejligt at få et projekt færdigt. Nok værre med trappen for den skal forhåbentlig bruges rigtigt meget i det forventede dejlige sommervejr, vi har til gode. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er ikke helt let med den.....ville have haft den malet i efteråret men som du nok husker så regnede det nærmest fra september til december hvor sneen kom så jeg måtte give fortabt ;0)men mon ikke det lykkes på et tidspunkt ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...