Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 18. maj 2013

Blå pinselørdag.

  
Mine kærmindesøster har fået en ny partnere..............den utrolig lette, luftige og  yndige porcelænsærenspris/Ensianbladet Veronica Gentianoides som jeg endelig har haft held med at så og få til at overleve.  Den kommer til at gøre sig godt her i bedet det er jeg sikker på og jeg er meget glad for havens nye invåner.
 
Jeg vil ønske jer alle en helt fantastisk dejlig Pinse og så vil jeg selv danse ud i solen og nyde livet :0)
 
 

22 kommentarer:

 1. Hvor er de smukke de skønne blå og super dejlige stemningsbilleder, Dorthe. Jeg håber at du får en forrygende dejlig pinse i din skønne have:)
  Berits (Irishaven) mission om at udbrede porcelænsærenpris er en gave til os alle for hvor er det en yndig blomst. Jeg glæder mig til mine hjemmesåede bliver gamle nok til at blomstre.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja udfaldet af Berits afkom er vist blevet ganske godt og du kan glæde dig Lisbeth...de er super smukke og billederne gør dem ikke helt ære nok :0) Pinsen skal nydes kan du tro og vejret ser ud til at være med os :0)

   Slet
 2. Skønne stemningsbilleder :-) God Pinse!
  Bedste hilsner
  Bente Holst

  SvarSlet
 3. super skønne billeder og fin kærminde søster

  http://fastersnyttehave.blogspot.dk/

  SvarSlet
 4. Ah... hvor dejligt :) Den porcelænsærenpris er da for skøn, kan godt forstå at du faldt for den og nu får du dit eget blå flor. Nyd pinsen i haven, det er jo allerede en skøn, næsten sommerdag.

  Knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er smuk....og jeg takker i mit indre Berit for at vise den frem og dele gavmildt ud af frø......håber jeg selv kan høste senere på sæsonen ;0)

   Slet
 5. Hvor er den porcelænsærenpris dog smuk! Skønne stemningsfulde billeder af en utrolig smuk kombination! Jeg har endnu en dejlig plante på ønskelisten nu! :-)
  Rigtig god pinse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er super smuk og let i bedet.......håber jeg kan høste frø og dele ud af når den sætter dem senere på sommeren ;0)

   Slet
 6. Det er bare så sommersødt som man kan ønske sig... :)

  SvarSlet
 7. Sikke nogle smukke billeder - haverne er bare så flotte i øjeblikket. God pinse til dig og dine!
  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vand og varme får dem til at fremstå grønne og frodige lige nu ....så det skal nydes ;0)

   Slet
 8. Skønne billeder af smukke blomster :-) Hvor ser der dejligt ud i din have.
  Rigtig dejlig pinse - mange hilsener OddStyle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og velkommen i min lille have OddsStyle :0) God pinse til dig også.

   Slet
 9. Hej Dorthe,
  Den er virkelig yndig din Porcelænsblomst. Jeg får helt lyst til selv at plante den (hvis jeg kan finde plads ;-) ) Er den meget vanskelig som, du giver udtryk for?
  K.Gro

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå du gør.....vanskelig - nej det tror jeg bestemt ikke den er. Jeg var bare så uheldig at jeg ikke fik min første portion frø til at spire i 2011 så jeg måtte forsøge mig igen. Jeg var så heldig at få en ny portion frø fra Berit og de blev sået sidste år.......og de spirede.

   Nu har de så stået i drivhuset vinteren og foråret med og nu er der endelig gevinst. Staudesåning er ind i mellem et tålmodighedsarbejde ;0)

   Slet
 10. Hej Dorthe.Smukke billeder af porcelænsblomsterne.Har fået dem af min søster.Nu venter jeg bare på at de blomstre.Rigtig god pinse til dig og din familie knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde :0) Skøn søster gave Jette - det bliver en drøm er jeg sikker på når de blomstre :0)

   Slet
 11. Gode billeder af dine smukke blomster.
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig dag.

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...