Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

mandag den 13. maj 2013

Lykken er.......
..........den berusende duft fra mine pinseliljer. Af en eller anden grund så har jeg aldrig haft stor succes med dem og havde måske også næsten opgivet dem i haven - alligevel røg der på ny en pose i  jorden i efteråret......og ih altså der skal supleres op når vi igen skriver "løglægning".  Pinseliljerne har selskab af en lille gruppe narcisser "Thalia" og så de super skønne tulipaner "Maytime" der er lige på nippet til at springe ud. 
 


18 kommentarer:

 1. Ja pinseliljerne er skønne og thalia især, synes jeg.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 2. Super god kombination. Jeg skal vist også have nogle flere pinseliljer, havde kun en lille gruppe og de er altså ikke dukket op i år. Troede ellers at de var rimeligt driftssikre.

  Din have oser af forårsstemning nu, der må nydes i store doser.

  Knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hos mig har de aldrig været drift sikre....desværre men nu har jeg fået nyt blod på tanden ;0)
   Du kan tro det nydes....ville bare ønske at termometeret snart ville vise noget mere end knap 10 grader.......det er en kold maj - og blæsende :0)

   Slet
 3. Poeticus er noe av det vakreste og den dufter himmelsk. Er så heldig å ha en fraflyttet husmannsplass som nærmest nabo (hagen ligger på landet). Der vokser det mengder av den gamle sorten, men bare som blader. Etter ett eller to år i hagejord blomstrer de. Et lite mirakel. Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja duften er helt ubeskrivelig skøn.....

   Slet
 4. Pinseliljer er vidunderlige og dufter så skønt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man kan blive helt afhængig af duften :0)

   Slet
 5. Jamen hvor er vi dog eninge. Jeg har efterhånden en stor samling af påske og pinseliljer og de dufter alle helt fantastiskt...

  SvarSlet
  Svar
  1. ....jeg har desværre ikke været så heldig med mine narcisser så mine er begrænset men ih hvor de dufter :0)

   Slet
 6. Hej :)
  Hvor ser det skønt ud! Har heller ikke altid held med dem, men opgiver heller ikke af den grund, for de er da bare MUST HAVES;)
  Kh Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marlene og velkommen til. Jeg ved ikke hvad det er der gør at mine heller ikke kommer igen år efter år som andre steder....ærgeligt er det i hvertfald når nu de er så berusende skønne :0)

   Slet
 7. Enig! Duften er berusende. Jeg fik sat nogle løg - de første jeg har - i efteråret og de er kommet så fint. Jeg har mest lyst til at ligge på et tæppe på plænen ved siden af bedet og med næsen i en pinselilje, men det er vist lidt for vådt i disse dage...

  SvarSlet
 8. .....ja og koldt. Det er ikke lysten der mangler til driverlivet vel....næh varmen må gerne indfinde sig meget snart ;0)

  SvarSlet
 9. Dem har jeg også fundet plads til og sikke en duft af forår. Lige til at blive forårsfjollet af:0)
  Knus fra Katinka

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...