Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

onsdag den 8. juni 2011

Skuffede Ugler........

.
.........det er hvad der står aller øverst på min ønskeseddel disse dage. Bare pokkers at der er så længe til jul, fødselsdag eller morsdag. I stedet må jeg til at samle guldmønter så ønsket kan opfyldes fra egen hånd.


I søndags da hele familien drog på cykeltur langs fjorden, var det for det første for at hilse på det sejlende kanofolk hvor min mor var med - herefter var målet for børnenes vedkommende en is på havnen i Hjarbæk - for mit vedkommende var det et kig ind i min lille yndlingsbutik for tiden.

Her skal man lade pungen blive hjemme hvis man ikke vil ende med at slæbe afsted med, hvad der i mine øjne er absolut uundværlige haveting af både nyt og gammelt.

Jeg kan hilse og sige at det hjælper ikke at lade bilen stå hjemme og tage cyklen i stedet....... (det havde Claus ellers håbet :0) ......næh nej - der kan godt stables op på cyklerne af gode sager og kan man ikke have det hele bliver man frejdigt tilbudt levering ud af huset :0)

Denne gang faldt jeg pladask for disse skønne "Skuffede Ugler" i raku - helt fantastiske er de og lavet af en lokal kunsthåndværker Jytte Skovbo fra Viborg. Jytte raku-brænder de skønne ugler og monterer dem efterfølgende i gamle smukke skuffer som Arne fra Butik Remme støver op rundt omkring.......uimodståelige hvis I spørger mig.
Er man ikke lige til ugler kunne man let fristes til at købe de store flotte hånddrejede krukker som Arne og Hannah har hentet hjem fra Grækenland. Man kan forstille sig hvilket præcisions arbejde det er når to mand  drejer de største af krukkerne.........de er smukke og ville gøre det godt på enhver terrasse.....men lige lovlig uhandy bag på cyklen :0)Husk at hilse fra Solhatten hvis I nu skulle fristes til at kigge forbi Hannah og Arnes lille perle af en butik her i sommer.......den er turen værd.

13 kommentarer:

 1. Vilka söta ugglor, jag förstår att du föll för dem! Och krukorna är ju underbara, men absolut inget att transportera på cykel, tyvärr!
  Kram
  Katarina

  SvarSlet
 2. Nogen gnage skal man måske være glad for at køretøjet kun er en cukel:-)

  Ha' en dejlig aften,

  SvarSlet
 3. Sorry, det er trætheden. Der skulle naturligvis stå gange i første linie og cykel i den anden linie.

  Nu må jeg altså heller finde dynen inden jeg falder ned af stolen.

  SvarSlet
 4. Hej, hvor er det en dejlig butik, du der har fundet. Jeg er helt sikker på, at jeg også kunne have meget på min cykel!! Jeg har selv solhatte og pæoner i haven. Dejlige blomster. Jeg er ny på bloggen, og bliver nødt til at spørge, hvordan du har fået "fane-systemet" op at stå?

  SvarSlet
 5. Ja, det ligner da en butik, der godt kunne friste til budgetoverskridelser og levering ud af huset :-)

  SvarSlet
 6. Gulliga Ugglor!Kul att hitta nått lite ovanligt:-)
  Kantnepetan har jag aldrig lyckats fröså...men sticklingar det är superlätt!
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 7. Katarina - Ja desværre, eller måske godt nok har cyklen sine begrænsninger :0)

  -----

  madam Bæk *SMILER* stort - tror vi begge har godt af dynens tyngde lige om lidt :0)

  -----

  Marianne.....velkommen i min lille have - og du må meget gerne spørge :0)

  Jeg går ud fra at det er fanerne/siderne øverst under min header du spørger til?

  Under indlæg er der en fane der hedder "rediger sider"......her opretter du og redigere du i det antal sider du gerne vil have....dog max 10 - rigtig god fornøjelse :0)

  -----

  Signe.....uha ja.......min mand var heller ikke helt fornøjet da vi togg der fra ;0)

  -----

  Ja er de ikke bare skønne Helena:0)Jeg har heller ikke selv sået dem.......men måske myrer eller andet har hjulpet på vej.....jeg har i hvert fald flere der er dukket op de mest mærlige steder ;0)

  SvarSlet
 8. De ugler er da aldeles bedårende... :o)
  Skønne billeder fra et hyggeligt sted, jeg føjer det til min besøgsliste, som efterhånden er foruroligende lang!

  SvarSlet
 9. Så kul att få kika in i butiken igen genom din blogg. Krukorna är så fina.
  Mysig utflykt.
  Kram Pella

  SvarSlet
 10. Hjarbæk fjord, det bringer mange barndomsminder frem. Min bedstefar og bedstemor havde et lille husmandsted ned til Hjarbæk fjord ved Skals og mig og mine brødre blev sendt derover hver gang vi havde skoleferie. Nu har min morbror gården og jeg kommer der til jul sammen med familien hvert 2. år. Der er så smukt i den omegn.
  I øvrigt er det nogle vildt skønne ugler du er faldet for:o)
  Knus
  Annette

  SvarSlet
 11. Hej Frøken Solhat
  På bordet herover står der en gammel staldlygte i rød og orange. Jeg har en magen til! Mon du kender noget til historien om sådan en lampe, og evt. alder?
  Mvh Mona

  SvarSlet
 12. ........Fru Friis - kan kraftigt anbefales at sætte den højt på listen :0)

  ------

  Pella.....ja det var en skøn tur:0)

  -----

  Annette *SMILER* - vi er som nok i familie når alt kommer til alt :0)

  -----

  Mona.....undskyld det lidt sene svar men har først set din kommentar i dag :0)

  Desværre har jeg ikke noget bagrundsviden omkring lampen at byde ind med og prisen lagde jeg desværre heller ikke mærke til:0)

  SvarSlet
 13. Til orientering er jeg på bagagerumsmarked i Silkeborg søndag d. 10/7 ved Kvikly. Jeg har masser af ugler oa. raku samt ikoner.
  Hilsen Jytte

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...