Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 12. juni 2011

Det er fisme koldt.....


Selv om vinden har lagt sig helt og vi er velsignet med lyse nætter......så er det ikke ren nydelse at sidde ude på terrassen endnu - det hjælper dog lidt at tænde stearinlysene og tage en jakke på.

Tror jeg ønsker mig en terrassevarmer......................

16 kommentarer:

 1. Skøn aften, men ligesom resten af dagen lidt frisk ;-)

  SvarSlet
 2. Smuk aften på din terrasse og hvor ser det hyggeligt ud! Men du har ret, man kan altså godt ønske sig en terrassevarmer, har netop selv tænkt på sådan en model som varmer ved fødderne ;-) God solrig pinse til dig.

  SvarSlet
 3. Men , hvor ser det hyggeligt ud !

  SvarSlet
 4. De lange lune sommeraftener har vi endnu til gode. Men en terrassevarmer er en herlig 'ting'. Vi har én og den forlænger helt sikkert en hyggelig aften på terrassen :-)

  SvarSlet
 5. ja helt lunt var det ikke. Vi havde også rigget an på terrassen til eftermiddagsspisning, og sad og små-frøs... men holdt ud, for det er jo noget mere hyggeligt at sidde derude fremfor indenfor!

  SvarSlet
 6. Du vil helt sikkert blive glad for en terrassevarmer, vi købte en sidste sommer, og den forlængede rigtig mange aftner for os, så det kan jeg varmt anbefale :-)

  SvarSlet
 7. Tänk så vackert det är med levande ljus. Eld och låga = hemtrevligt!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvarSlet
 8. Det är skönt med terassvärmare på kvällarna :-) Nu är det mysigt att tända upp i trädgården med lyktor. Det ser jättemysigt ut hos dig!!!!

  Kram
  Charlotte

  SvarSlet
 9. Hold op hvor er det smukt!!! Ingen terrasvärmare i världen kan väl mäta sig med detta!!!!

  Ha det gott - jacka på! Här blåser det också så in i norden!

  /Ruben

  SvarSlet
 10. ...eller et bålsted. Forestiller mig, at det må være svært at riste skumfiduser over en terassevarmer ;-)

  SvarSlet
 11. Hvor ser der hyggeligt ud på din terasse;) Joeh en terassevarmer er vidst ikke dårligt for det er altså køligt om aftenen. Jeg har siddet ude på pinseskovtur hele dagen i T-shirt og kom også til at fryse sidst på dagen så aftenen tilbringes indendøre:)

  SvarSlet
 12. Du har en koselig terasse, vi tenner i bål panna om kvelden , koker bålkaffe også, det e så koselig, og det varmer fra bålet og :)
  Ha en fin kveld, hilsen Lisbeth :)

  SvarSlet
 13. O det ser så mysigt ut!Ett par filtar o sen sitta o kura ihop sig.Härligt!
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 14. Nydelig stemningsbilde:) Ja vi kunne ønske oss litt varme, noen tropenetter hadde ikke vært meg i mot:) Men en terassevarmer gjør også nytten:)

  SvarSlet
 15. Det ser super hyggeligt ud, så du må have nogle varme vat tæpper at lune dig med indtil "tropenætterne" sætter ind :O)
  Knus
  Annette

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...