Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

fredag den 24. juni 2011

I need some more time.......


Meget muligt at dagene er årets længste i tiden.........men sig mig dog HVOR BLIVER DE AF??!!!!!!!

Føler næsten de er forsvundet inden jeg står op (og det er ikke fordi jeg sover længe :0) med alle de arrangementer, afslutninger og hurlumhej der er her før sommerferien.......nu er kurven pakket til sidste arrangement i denne ombæring og børnene har pakket skoletaskerne LAAAAANGT væk - 7 ugers tant og fjas, das og driv venter forude.

Jeg glæder mig til der bliver lidt luft til at tage på havevandring hos jer igen da jeg nok må indrømme at bloggeriet har været lidt nedprioriteret den sidste tid  -  But I´ll be back :0)

Tusind tak for jeres altid søde kommentarer.........vil prøve om der ikke bliver tid til et par svar i løbet af week-enden :0)

Dette fine betonfad er lige købt for en skilling i Dreisler.........den passer perfekt til mine 40 gange 40 beton fliser.


9 kommentarer:

 1. Ja, du sier et sant ord, det e bare mandager og fredager, deilig med sommerferie både for barn og voksne, det blir ikke så mye blogging , når det e sommer ha en fin helhg, hilsen Lisbeth :)

  SvarSlet
 2. Du er ikke alene om at lufte festtøjet, men der er da også meget at fejre lige nu. Stolte studenter for eksempel og flere fødselsdage har krævet, at havetøjet blev lagt til side her i huset. Jeg er derfor også lidt bagud og har lige indhentet dine dansende pæoner og regndråber. Pæoner er absolut en af mine yndlingsblomster og jeg bliver aldrig træt af dem - eller af at se fotos af dem :-)

  Ha´en god weekend
  Birgitte

  SvarSlet
 3. Hvor er det skønt med unger der har 7 ugers ferie foran sig- og de går jo også forbandet stærkt. Du har stadig pæoner, mine er ikke så kønne mere efter den voldsomme regn forleden nat! Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 4. Oh yes.... Foråret og for-sommeren er en travl tid og har man ikke travlt alle andre steder, så har man det i haven....

  Sidder lige nu og har lidt stilletid mens resten af familien sover. Plejer at være en tur i haven - men som sædvanligt BLÆSER det en halv pelikan - så i stedet er der lidt tid i blog-land :-) Håber tiden kommer til dig inden længe. God weekend fra Mettes Have.

  SvarSlet
 5. Din tid kommer!Tills dess ta det lugnt :-)
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 6. Tusind tak Lisbeth......og vi håber det bliver en rigtig god en af slagsen :0)

  -----

  Birgitte.......ja det er en herlig festlig tid, med glade studenter og feriestemning. Men hvor er det skønt at vide at der hele næste uge ikke er et eneste arrangement med klassen eller div. fritidsaktiviteter........nu skal vi nyde at være lidt hjemme :0)

  -----

  Ja, 7 uger......det er en drøm for ungerne Lisbeth.......og de har allerede taget den godt i brug.

  Frøken B-menneske sover endnu - og hende ser vi nok ikke før efter 11 :0)

  Simon som er A-menneske sidder og samler et eller andet elektronik med ledninger, spoler batterier med mere.

  Daniel som er familiens læsehest stod op med en bog under armen og ligger nu fordybet henne på sofaen....... :0)

  Så mor her har lidt alene tid foran PC´eren før de kræver morgenmad :0)

  Pæonerne er der endnu......men mest dem i skyggen og Bowl of beauty især, har stadig lidt rudt i blomster kanonen

  -----

  Mette.....sådan en alene stund er skøn at have......især oven på en hektisk uge - jeg nyder også min stund lige nu :0)

  Vinden er rigtig irriterende og KOLD - men det ser ud til at det ændre sig en smule snart :0)

  SvarSlet
 7. Helena :0) Ja det håber jeg da virkelig den gør.........har en stille stund lige nu - og det er fedt :0)

  SvarSlet
 8. Jeg kan godt forstå hvad du mener... jeg stemmer som sædvanligt for, at de ekstra lyse timer om sommeren simpethen skal lægges til resten, så vi får flere timer i døgnet om sommeren :-)
  Og jeg ved også hvad du mener med alt det skole'festivitas. Vores piger er ude af folkeskolen nu, og vi NYDER at der ikke er sommerfester mm oven i hinanden, først i skolen og så på sfo'en. Så du kan godt glæde dig :-)

  SvarSlet
 9. Jag undrar också var alla timmar tar vägen?! :)

  Vilket vackert pionbad!

  Ha en finfin söndagafton,
  Rebecca

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...