Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

lørdag den 12. februar 2011

En udsøgt Perle


.........har atter åbnet efter vinterhi og hvilken glæde. I det skønne og idyliske Hjarbæk ligger der den mest fantastiske lille og hyggelige "gårdbutik" - Butik Remme - her er udvalget af  unikt kunsthåndværk, designerprodukter og for mit vedkommende ikke mindst "accessories" til haven meget spændende.

Her skal man ikke gå ind hvis man ikke vil have noget med hjem, for fristelserne er store og meget sværre at modstå. I dag var målet flere af de fantastiske smukke terracottakrukker som Hannah og Arne selv importerer fra Italien.......nogle af de små denne gang, så jeg kan plante lidt hornvioler i dem en af dagene.

Heldig var jeg, for Arne var netop ved at pakke en ny sending af krukkerne ud da jeg kom, så vi faldt hurtig i hyggelig snak. Til min store glæde fortalte han at de i år har valgt at satse endnu mere på tilbehør til haven og at der i løbet af de næste uger kommer endnu mere på hylderne for havefolket. Jeg vil varmt anbefale et smut forbi  - hvis I parkerer bilen ved havnen og den smukke Hjarbæk kro - går 100 meter op ad  den lille grusvej Søndersiden vil  flaget udenfor butikken  hilse dig velkommen.

I sommerhalvåret er der ydermere åbent i deres café i den lille fine gårdhave.......og vil du forkæle dig selv og din bedre halvdel endnu mere og have muligheden for at se mere til den skønne egn omkring Hjarbæk så er der også Bed og Breakfast.

......men tøm nu ikke hylderne hvis I kigger ind - gem noget til mig :0)16 kommentarer:

 1. Ser jättetrevligt ut! Den ska jag komma ihåg om det blir en tur till Jylland i sommar, vilket jag hoppas det blir! Jag måste ju träna min danska!
  Kram
  Katarina

  SvarSlet
 2. Oj vilken fin butik det verkar vara.
  Är det du som har tagit bilderna, för de är ju helt fantastiska!
  Ha det fint.
  Klem Pella

  SvarSlet
 3. Sødeste Katarina skulle du komme til Jylland og Hjarbæk og omegn, så skal jeg nok give en kold øl på terrassen og øve lidt danske havegloser med dig *SMILER*

  -----

  Ja det er mig der har taget billederne her i eftermiddag Pella.....Tak for komplimentet - vi har haft det mest fantastisk vejr så det kribler efter at komme igang, men man kan jo besøge små perler mens man venter på forår :0)

  SvarSlet
 4. Her ser det koselig ut. Forstår godt at det er vanskelig å motstå fristelser der:)

  SvarSlet
 5. Det var da en skøn butik. Jeg tror, at kunne komme til at tømme en del af den ;-) Der er lidt langt, men godt tip, hvis man skulle komme på de kanter.
  Ha' en god lørdag aften
  Ina

  SvarSlet
 6. Hvor ser det hyggelig ud. Jeg tror, at jeg skal være glad for, at jeg bor ovre på øen ;-) Ellers havde jeg tømt butikken og så havde der ikke været mere til dig ;-))

  SvarSlet
 7. Åååååååååååhhhhhh altså jeg har kikket efter sådanne kogler i så lang tid, hvor ligger Hjarbæk?
  Rigtig god weekend og tak for tippet jeg forstår fuldt ud at det er din yndlings gårdbutik:))

  SvarSlet
 8. Vilken underbar butik...
  Skall lägga på minnet om jag kommer till Jylland i sommar.
  Ha det gott
  Annika

  SvarSlet
 9. Den skal jeg tenke på om jeg er forbi en gang:) Godt med tips om gode steder å besøke på veien:) klem

  SvarSlet
 10. Furulunden.......helt umuligt :0)

  -----

  Ina - ja det er jeg bange for du kunne:0)

  ----

  Madam Bæk *SMILER*.....men hvis du kommer forbi er jeg villig til at dele :0)

  -----

  Søde Lisbeth....Hjarbæk er Viborgs gamle "havneby" den ligger i bunden af Hjarbæk Fjord/Limfjorden nærmest Viborg. De har internet butik også - hvis koglerne bare må til Sjælland :0) - Ellers giver jeg lidt koldt på terrassen hvis du kommer forbi *SMILER*

  -----

  Annika....ja der er helt fantastisk og fristelserne mange :0)Samme tilbud ti dig som til Lisbeth :0)

  -----

  Linda......med alle dine ture til Danmark så er det et oplagt udflugtsmål :0) Kig ind i haven min hvis du kommer forbi *SMILER*

  SvarSlet
 11. Kære frøken Solhat. Tilbuddet gælder stadig.
  Krukker, vaser og kogler. Det er en butik lige efter mit hoved. Jeg plejer at tage med hjem fra Frankrig, men mon ikke man kunne lade sig friste her lokalt.
  Henrik

  SvarSlet
 12. Sådan en butik er "farlig" at have i sin nærhed :-)

  SvarSlet
 13. Henrik.....pas på - det er fristende MEGET :0)

  You´ve got mail :0)

  -----

  Miri - meget, meget farlig :0)

  SvarSlet
 14. Skøn skøn butik...den er da vist et besøg værd og nu bor jeg så i nordjylland (mariager fjord..) så der er vist ikke så mange undskyldninger for ikke at køre en tur..Du nævnte også noget om en internetbutik ???
  Jeg savner sådanne butikker i nærheden af mig - Skønt for dig at bo i nærheden af den..
  Mange hilsener Karina

  SvarSlet
 15. Det lyder som en dejlig butik. Det må være en drøm at kikke rundt i den og det må kræve en stor bil at bære varerne hjem i;-)
  kh Lone.g

  SvarSlet
 16. I've been surfing on-line greater than 3 hours as of late, yet
  I never found any interesting article like yours. It's lovely value sufficient for me.

  In my view, if all website owners and bloggers made just right content material
  as you probably did, the internet will likely be a lot more useful than ever before.


  Also visit my webpage; bbc iplayer abroad ()

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...