Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 27. februar 2011

Uundværlige zinkbakker
Jeg sætter  stor pris på mine zinkbakker store som små. De er fantastiske til undervanding af potter og såbakker. De fleste af min små zinkbakker har jeg købt hos min lokale plantehandel.  Men sidste år købte jeg yderligere nogle større hos zinkbakken da de havde en stand på plantemarkedet på Hald Hovedgaard. Bl.a den lange på bordet her over.

Det er nogle smukke og enkle zinkbakker de forhandler og ud over deres standardmål laver de også bakker efter mål så der er mange muligheder hvis man står og mangler nogle bakker til at stille sin små planter i her i forårsmånederne.

Gode til undervanding - også til sommer når krukkerne skal være alene hjemme nogen dage mens du er på ferie.

11 kommentarer:

 1. Hej Fröken Solhat!
  Tack för din hälsning på min blogg - nu hittade jag till dig!!!

  Ja, våra buxbom måste vi hålla ett öga på nu, vi som bor i södra Sverige och ni i Danmark. Har vi otur kommer buxicolan att sprida sig som en löpeld. Sporerna sprids tex med skosulor...

  Ha det gott,
  Anna Vattenkanna

  SvarSlet
 2. Hej Dorthe
  De er bare lækre sine zinkbakker, jeg har kikket hos zinkmanden, men det må vente til jeg helt ved hvor den skal stå;-)

  Hilsen Lone.g

  SvarSlet
 3. Det ser flot ud næsten helt proff.

  SvarSlet
 4. Kære Solhat

  Tak for linket. Jeg har tidligere været inde på denne hjemmeside med zinkbakker, men havde glemt alt om den igen. Uundværlige i de kommende så-tider, selvom man ikke har drivhus.

  SvarSlet
 5. Tak for linket. Jeg kendte ikke hjemmesiden, og de bakker er jo helt perfekte til småplanterne her i foråret.

  Hilsen Ina

  SvarSlet
 6. hej Dorthe...smukke zink bakker...og det er uundværligt med underbakker her i såningens tid... :O)

  SvarSlet
 7. Skønt med et link til de lækre zinkbakker - det er vist noget som skal på sedlen over "must have" ;)

  SvarSlet
 8. Anna....velkommen til Danmark - skønt du kigger ind her også :0)

  ......det lyder bestemt ikke så godt hvis svampen kan spredes med skosålerne....så skal vi være eksta opmærksomme når vi er på havevandringer så vi ikke uforvarende kommer til at slæbe med hjem :0(

  -----

  *SMILER*

  Jeg er meget glad for mine bakker og kan kun anbefale.......:0)

  SvarSlet
 9. Zink bakker er skønne og sikkert mere langtidsholdbare end den jeg bruger i plast, hvordan er det med kondens her du/I oplevet det, for det ville ikke være for godt for mig. Ødelægger gulvet og det senere bord i drivhuset hvis det er tilfældet. Kunne jo anskaffe mig et rustfri stål bord eller plastik, men de er ikke rigtig kønne som træ.
  Henrik

  SvarSlet
 10. Hej på dig!
  Bara kul att du vill låna min bild på aurikelteatern o länka till mig!
  Tänk att den inspirerar så många jättekul:-)
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 11. Henrik....jeg har ikke tænkt over om der er kondens under så det har jeg åbenbart ikke oplevet. Hverken inde eller når de står ude på træet i drivhuset....jeg tror det måske ikke, men det skal du da bestemt være opmærksom på hvis du vil have den ind på stue gulvet.

  -----

  Søde Helena...jeg siger bare tusind tak fordi jeg må låne - jeg syntes simpelthen det er så fint:0) Skønt at vi kan inspireres på kryds og tværs.

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...