Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 20. februar 2011

Sidste vers...
Mens ilden knitrede, røgen bølgede gennem haven og Maria brugte kræfter på at skrabe sig vej gennem puddersneen kunne jeg sidde her i eftermiddag i solens livgivende stråler og bare nyde denne skønne solskins dag.

Vejret har været helt fantastisk - næsten ingen vind og blå himmel......mon det er for meget at forlange at det fortsætte i næste uge med disse gode toner fra vejrguderne???

En skøn vinterferie synger sit sidste vers, i ovnen ligger en andesteg og spreder sin liflige duft ud i hele huset alt i mens Maria stikker på sit strikketøj.


Nu kan hverdagen bare komme an igen.......vi har ladet batterierne op til en ny tørn i både skole og på arbejde.


9 kommentarer:

 1. Det lyder som om I har haft en rigtig dejlig hygge dag.

  Ha' nu også en dejlig aften.

  SvarSlet
 2. Toppen härlig dag har det varit här också och det verkar som ni haft en toppen dag.
  Ha det fortsatt bra
  Annika

  SvarSlet
 3. Vi begynner vinterferien i morgen:) Vi var på fjellet forrige helg og nå skjønner jeg hvorfor det var så mange dansker i den norske fjellheimen i forrige uke, he, he:) Vi krysser fingrene for mer sol og kanskje litt varme også...? Klem

  SvarSlet
 4. Skønt at slutte ferien af med høj sol og følelsen af, at nu kan man bare igen.

  SvarSlet
 5. Vilken härlig dag ni verkar haft!!! Skönt att ladda batterierna inför en ny vecka!!!!

  kram
  Charlotte

  SvarSlet
 6. Hej Dorthe...ja det er dejligt når man får tid til at være sammen med sine børn på en anden måde end i hverdagen...dejligt med strikketøj...jeg husker også hvor skønt det var selv at kunne strikke i den alder...og hun ser sød og koncentreret ud på billedet...
  knus herfra....

  SvarSlet
 7. Hej Dorthe!

  Ja nu är det banne mig skönt att återse lite sol och njuta av de längre dagarna! Vår trädgård ligger både åt söder och norr, men vi har en bergshöjd i söderläget som tar en hel del vinterljus. Nu i februari så börjar det dock arta sig litegrann!
  Jag kikade lite extra på ditt svarta plank för jag funderar på hur jag ska utöka mitt insynsskydd runt om i trädgården. Ska det vara ett plank eller kanske något annat. Kanske skulle jag måla min trädgårdsbod i svart och bygga ett sånt där svart plank som du har, det blir ju väldigt snyggt som backdrop till växterna....
  Jaja, trevliga tankar inför sommaren:-)
  Ha en riktigt go vecka (söta barn du har:-)), vamkram Hillevi

  SvarSlet
 8. Ja det er skønt med nogle gode frostdage hvor solen er fremme..Dem kan vi sagtens bruge flere af når nu foråret endnu ikke er kommet.
  Lyder som om I også har haft en god vinterferie ;)

  SvarSlet
 9. Tak for alle jers søde kommentarer.......Ja det er jo altid fantastisk med nogle fri dage sammen med ungerne -og skønt at kalenderen IKKE er toppet med møder og arrangementer :0)

  Hilevi, jeg har ikke fortrudt er sekund at jeg malede alt mit træværk sort sidste forår......kan kun varmt anbefales :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...