Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 19. februar 2011

Morgenstund....


Da jeg vågnede denne skønne lørdag morgen var den smukke fuldmåne på vej ned bag husene, hurtigt sprang jeg i tøjet greb kameraet og kørte ned i den flade eng i håbet om at få et billede inden den forsvandt helt under horisonten........men nej, jeg nåede det ikke heller denne gang. Jeg må til at stille vækkeuret hvis jeg vil nå at fange månen i horisonten om morgenen.

Men intet er så skidt at det ikke er godt for noget......i stedet bød den smukkeste solopgang sig til, mosekonen bryggede på livet løs i takt med at himlen blev mere og mere glødende. En fantastisk smuk vinterdag venter forude.............en dag med sne, frost, sol og blå himmel......wiiiiiii :0)13 kommentarer:

 1. Fantastisk smukke billeder :-) Det bliver så dejligt med en dag med solskin - måske man kan 'snyde sig' til lidt sol-vitaminer i en åben dør ;-)
  Ha' en dejlig vinter-solskinsdag :-)

  SvarSlet
 2. go morgenfriske :O). Hold da op at springe ud af døren så tidligt en lørdag morgen, bare det var mig der var så frisk om morgenen. Og sikke nogle smukke billeder du har fanget.
  Forsat god lørdag
  Knus Annette

  SvarSlet
 3. jo men du fik nogle flotte billeder alligevel. Her er også høj sol og frost, men må altså ud i haven og rode Anne Gine

  SvarSlet
 4. Smuuuuuuukt - sådan en morgen bliver man høj af - jeg er sikker på at du får en fantastisk dag:))))))

  SvarSlet
 5. Du er da godt nok morgenfrisk sådan bare lige af sted og kamera med. Dejligt! For nu kan vi andre nyde dine billeder :-)

  SvarSlet
 6. smukt sted du bor. Mit vækkeur bliver ikke sat har i weekenden, flot at du gider.

  SvarSlet
 7. Kor synd du ikke fikk bilde av månen, men det var noen fine bilder du hadde tatt, litt trolsk stemning, med tåke :)

  God helg til deg .

  SvarSlet
 8. Meget smukke billeder. Sikke et syn. Det ser næsten helt uvirkeligt ud.

  SvarSlet
 9. Meget smukke billeder..og skal man have sådanne smukke billeder...må man ud...og er man først kommet ud i naturen tidligt så er det jo helt vidunderligt og giver virkelig energi til hele dagen....jeg holder selv rigtig meget af morgener...både ude i vejret men også inde...er på vej ud idet nu, men klokken er også ved at være mange og er nok nærmest formiddag....og solen er fremme men det er hyperkoldt alligevel...man kan mærke det allerde indefra, at det bliver skibukser og elefanthue og en smuk tur ud i naturen...
  Nyder virkelig dine meget flotte billeder...

  SvarSlet
 10. Tak alle sammen og velkommen i haven til de nye skønt at I læser med :0)

  ....... det med vækkeuret praktiserer jeg heller ikke rigtigt i week-enden - men jeg er sådan indrettet at jeg ikke længere er god til at sove længe om morgenen.....måske det er noget med alderen :0)

  Nogle af de smukkeste billeder tages i den blå time henholdsvis om morgenen og om aftenen....så det er bare med at være på pletten en gang i mellem :0)

  SvarSlet
 11. Du tager så fantastisk smukke billeder. TAK.

  SvarSlet
 12. Fantastisk smukke billeder - venter nærmest at se et fantasi væsen komme gående..Dejligt at du deler det med os andre ;)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...