Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

mandag den 14. februar 2011

Forfrossen forstening :o)
Hold k... hvor har der været KOLDT i dag..........jeg fryser sjældent for ikke at sige aldrig når jeg går ude på legepladsen med ungerne......meeeeeen i dag var en undtagelse. Der var slædehundkoldt på den grimme måde - med en vind der opbød en chill-faktor jeg sjældent har oplevet. Brrrrr.....fryser stadig ved den blotte tanke.

Håber snart hjertet her under og alt hvad der omgiver det tøer op...........om ikke andet så bare fordi det er Valentins dag!!!!


8 kommentarer:

 1. Kram på Alla hjärtans dag!
  Charlotta

  SvarSlet
 2. Ja vinden har været bidende kold i dag.
  Jeg er noget af en frossenpind, og kan sagtens huske, da jeg arbejdede som pædagog, og gik og frøs med anstand på legepladsen på kolde vinterdage.

  Det går noget bedre som gartner, da jeg er i et noget anderledes fysisk aktivitesniveau i det her job, men vinden var bestemt ikke sjov i dag.

  Hilsen Vivik

  SvarSlet
 3. ...god idé med den sten! Den vil jeg prøve at huske! Dejligt med inspiration i disse (heldigvis lysere og lysere) hundekolde dage!

  SvarSlet
 4. Kan ikke være enig med dig omkring kulden - så koldt brr..men når det er sagt : god ide med stenene - ser kanon ud ;) Og skønt at kreativiteten ikke er frosset væk :)
  Mange frysende hilsener Karina

  SvarSlet
 5. Ja, og i dag stormer det en halv pelikan, så man næsten ikke kan stå fast. Og så kommer der sne her på Sjælland i aften. Vil ikke have vinter mere - vil have forår NU :)

  SvarSlet
 6. Jeg drømmer om forår. Jeg havde en reseption på mit arbejde den anden dag. Jeg flottede mig og købte magnolia grene som bord pynt. Dem på Buffeen var 1, 5 m høje. Der var ikk et øje tørt :-)

  SvarSlet
 7. Hej Dorte...min morgentur med hunden var da også en af de koldeste jeg næsten husker i den her vinter...den blæst gør det virkelig koldt....så et varmt hjerte ( og varm te eller kaffe og lidt sødt inde i varmen) er dejligt...smukt hjerte...

  SvarSlet
 8. .......brrrrr i dag var ikke et hak bedre selv om jeg fik fri da det var tid til legeplads tjans - istedet blev det til boller og varm kakao :0)

  Magnolia grene - det må virkelig have været et drømmesyn :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...