Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 20. februar 2011

Min have i en nøddeskal...........nordvendt og kun med striber af lys, sol og varme på denne årstid..........men solen får mere og mere magt som dagene går og snart står den lige så tilpas højt på himlen at den kan kaste ståler ned forbi huset og varme haven lidt mere op end den gør i disse dage.

Smukke dage med blå himmel og knirkende sne - stjerneklare og fuldmåne belyste nætter hvor termometeret atter byder på tocifrede frostgrader og dybfryser effekten tager over. FEBRUAR!!!!

3 kommentarer:

 1. Det er altså nogle skønne vinterbilleder, du får taget :-)

  God søndag.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 2. Det ser utrolig dejligt ud - og med haven klædt i sne, ingen grund til forårsstress:) Her er ingen sne, men lige nu skinner solen så dejligt og hvis jeg ikke havde en forkølelse ville jeg sidde i en lun krog og lappe solen i mig! God søndag, knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 3. Der er noget vinterbilleder - de fanger enkeltheden som er sværere på sommerbilleder synes jeg..Skønne vinterbilleder af haven..

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...