Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 26. februar 2011

Frøken Tø´s charme.....


Nu ser det ud til at længere tids frostgreb om haven er ved at slippe taget bare en lille smule. I alle tilfælde regner det idag og sneen forsvinder næsten lige så hurtigt som den kom. Maria byggede årets første og hidtil eneste snemand i går eftermiddags (det er første gang sneen kunne trilles sammen, ellers har det været frost og puddersne hidtil) og allerede i dag er den skønne mand med den gule hat bukket under for frøken tø´s charme.

Tøvejret og de mildere vinde betyder ydermere at hornvioler, anemoner og vibeæg kan komme ud fra deres skjul under bobleplasten og sprede lidt lys og glæde på en grå lørdag. Den skønne italienske krukke med den fine blonde kant på billedet her over købte jeg nogle stykker af hos Butik Remme for et par uger siden.

Selv syntes jeg det lysnede lidt med feberen i går eftermiddags.......men glæden var kortvarig og sokker og fleecetrøjer er igen en del af påklædningen. Mine drenge er på spejderlejr og Maria er ude at spille fodbold.....her er stille og fredeligt så jeg tror jeg vil surfe lidt rundt  efter stedsegrøn inspiration.......for lige netop på den front må der gøres lidt i haven denne sæson. I mens  må nuldermænd og vasketøj vente til bedre tider ;0)

Ha´ et godt tøvejr der ude :0)


8 kommentarer:

 1. Åh, sådan en vidunderlig lille hornviol. Den får mig til at længes så meget efter forår, at jeg kan mærke det langt ned i maven.

  God bedring med dig.

  SvarSlet
 2. Ja her er frost og blæst, men høj sol. Ja vi trænger til forår:) Anne Gine

  SvarSlet
 3. Sjældent er regnvejr så velkomment, som det er i dag. Selvom alt bliver gråt.... og lidt trist udenfor, så er der et varmt og lysegrønt håb indeni mig, som bla. næres af dine smukke hornvioler ;-)

  Glædelig tøvejrsdag til dig også...

  SvarSlet
 4. Dejligt at du er ved, at komme lidt til overfladen.

  Go' bedring :-)

  SvarSlet
 5. Her regner det også i bøtter og spann.
  Nesten all sneen e borte, vi har 7 varmegr, og is og bare marker.
  Fikk vår følelse, og skal begynne såinga i drivhuset imorra :)

  God helg .

  Lisbeth.

  SvarSlet
 6. Her på djævleøen er der flot sol i dag. Det kribler helt vildt i fingrene for at komme i jorden, men den er stenhård af frost.
  Forsat god bedring.
  Ina

  SvarSlet
 7. Å sikken dejligt billed. NU må det da blive forår. Smiler også til dig søde.

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...