Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

onsdag den 9. februar 2011

Det er ikke til at se det.....


 ......hvis man ikke lige ved det.

Dette er den flade eng der normalvis huser den flot snoede Simested Å. Men efter stormvejret natten til i går/tirsdag er en hel del af fjorden blevet blæst ind i engen så åen nu nærmest ligner fjord. Heldigvis ser det ud til at vi slap for stormskader men jeg skal da lige love for at det "rykkede i fundamentet" et par gange i løbet af natten.

Hvorfor er det egentlig lige at det altid er om natten det stormer mest.......eller føles det bare sådan?Så smuk tog åen sig ud i december.


5 kommentarer:

 1. Smukke billeder... Selvom det er sommeren, vi længes efter ;-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 2. hej Dorthe...Simested Å og dalen er et smukt sted...og jeg skal da love for er der er vand...her hos mig i engen er der faldet en del træer...hos mig kun et enkelt og ikke hele træet men nogle store grene og jeg måtte da have saven frem for overhovedet at kunne fjerne det...det var for tungt at slæbe ellers...i et nærliggende skovområde hvor der i forvejen var fældet en del og der varåbne områder, så jeg minimum 10 store graner som var væltet med roden, der oppe nu...og nogle træer langs vores engvej havde tunge gamle grene som var blæst af...
  Et smukt decemberbillede af åen...

  SvarSlet
 3. Jag har också funderat på varför det stormar på natten. Här gick det hårt åt på gården då vi bor på en kulle.
  Men du har tagit vackra bilder.
  ha det så gott.
  Kram Pella

  SvarSlet
 4. Jeg synes også altid det stormer mere om natten, men måske er det fordi der er "stille", så man mere hører det!

  SvarSlet
 5. Marlene.....du har ret....vi længes :0)

  -----

  Anita :0) Ja der er smukt.....om end lidt vådt - der væltede mange træer rundt omkring i stormen.....men heldigvis slap vi heldigt her på egnen :0)

  -----

  Pella......ja det føles i hvert fald sådan at det er der det går hårdest for sig.......og på toppen af bakken er det altid værst - håber at I slap nådigt :0)

  -----

  Downtown sjolte :0) Velkommen i haven min.....og måske du har ret - sanserne er også mere skærpede om natten end om dagen, så der ligger forklaringen måske :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...