Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

lørdag den 30. juni 2012

Enjoy.........


Silkepæonerne i mit hvide bed -  "Honeygold" og "Duchesse de Nemours" har fuld fart over blomstringen og det til trods for det lidt hårdhændede forår hvor bedet jo måtte graves op og pæonere derfor for nogle uger måtte flyttes hen i et andet bed.

Da gravearbejdet var færdigt blev de nænsomt flyttet tilbage og det har været med sommerfugle i maven jeg har ventet på om de  mon nu ville blomstrer. Det gør de så nu til min store glæde, også selv om Duchessen har haft nogle knopper der er tørret ind.

Nu sagde jeg nok det hvide bed......men som I kan se har der sneget sig en lyserød "Sarah Bernhardt" med ind i bedet. Den kom med da bedet blev genetableret, da jeg ikke lige ellers havde et andet sted den kunne stå.........og det er i grunden ikke så  ringe.
17 kommentarer:

 1. Det var ju fantastiskt att det verkligen kom blommor efter flytten. Du måste ha gjort det helt rätt! ;-) Vackra båda två, men säg mig, vad slår Sarah i skönhet?

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
  Svar
  1. ......*SMILER* - intet Ruben ;0) Bare ærgeligt den ikke er så svag i stilken at den oftes lægger sig ud til siden :0)

   Slet
 2. Hvor ser det skønt ud, og den lyserøde er da et yndigt indslag :o)

  SvarSlet
 3. Aij, hvor er det fantastisk. Jeg må bare have pæoner. Det gør absolut ikke noget med den lyserøde, den matcher fint det hvide.

  SvarSlet
 4. Nydelig! Jeg elsker hvite peoner, og hvite blomster rent generelt! Da kan en fråtse, og plante det en vil nesten. Jeg tror jeg må ha meg et måneskinnsbed :)

  SvarSlet
 5. Så utrolig flotte Pioner du har! Hvite pioner er så rene og pene!

  Ønsker deg en kjempe fin kveld. Klem

  SvarSlet
 6. Sukke, henånde............

  SvarSlet
 7. Den duchesse er lige til at blive forelsket i, jeg er vild med dem der ligner åkander/anemoner - jeg må arbejde videre på et pæonbed. Foreløbig samler jeg de gamle små planter jeg finder rundt om i bedene og ser hvad de bliver til.....og så skal der suppleres, ja-der-skal....med duchesse og nogen flere :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. .....ja der er fantastiske - den anemoneblomstrende på billederne er Honye Gold og den fyldte er Ducehessen :0)

   Slet
 8. Smukt... det er lige før man kan 'dufte' igennem skærmen... griner...
  god aften... knuz

  SvarSlet
 9. Hvor er de smukke. Det er den lyserøde bestemt også.
  Det er lige før man kan mærke duften.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
 10. Hvor er de SMUKKE dine hvide pæoner, men Sarah Bernhard er nu også altid flot. Pæonerne ser ud som om de er blevet forskånet for en megen regn, mine ser noget medtaget ud !
  Have hilsen
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har fået regn....men heldigvis ikke nær så meget som andre steder i landet :0)

   Slet
 11. De er skønne begge to og oser af sommerstemning, og Sarah Bernhardt må da gerne være med :)

  knus

  SvarSlet
 12. Det er da nogle smukke pæoner,både de hvide men også den pink.Går ud fra at den dufter helt vidunderligt.Alle mine pæoner er slut.de fik dødstødet efter al den regn.SURT! God søndag til dig Jette.

  SvarSlet
 13. Tak igen til alle der tager sig tiden i den skønne milde sommer til at kigge forbi og oven i købet lægge en kommnetar......det er super skønt :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...