Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

lørdag den 9. juni 2012

De første silkepæoner..... ..........er snart klar til at folde sine florlette kronblade ud for at begynde ballet i pæonbedet......mens bonderoserne begynder at takke af. Rundt omkring i haven er  spir af digitalis så småt ved at åbne sig for de tykke humlebier der klodset  dumper ned mens storkenæb og de lyserøde prydløg danser videre ind i juni.

Billederne her er dog fra i torsdags hvor jeg også havde vandsprederen i gang for at bløde lidt op for den tørre jord i bedene og  ved det nysåede græs på græsplænen. Det hjalp at hive vandslangen frem for fredag åbnede himlen sig og gav 17 mm og idag er der kommet 7 mm og det regner fortsat........ det er tiltrængt. Men i morgen ber jeg igen om godt vejr ;0)7 kommentarer:

 1. Hei!
  Det er alltid stor stas når pionene starter sin blomstring! Men det var mye annet flott som blomstrer i hagen din også, ser jeg!

  Fine bilder! Nyt dagene. Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vivi.....ja det er det helt store bal i Juni når kjolerne foldes ud ;0)

   Slet
 2. Smuk beskrivelse af dine planter. Her er digitalis også ved at åbne sig og som altid er det spændene hvilken farve de frøsåede har.
  Dejligt at I endelig fik vand - et fra himlens porte er noget sjovere at vande med en det fra vandhanen.

  SvarSlet
  Svar
  1. .....ja vand var sørme tiltrængt her . Elsker simpelthen de smukke digitalis og den leben og summen de altid fører med sig ;0)

   Slet
 3. Ja din tekst er meget poetisk og billederne er skønne. Jeg håber, at Do Tell vil blomstre her til næste år. I år vil den ikke, jeg købte den sidste år.
  Vi har ikke fået meget regn her til aften, men i eftermiddag fik vi 3 mm, så nu begynder det at ligne noget sammen med de ca. 18 vi fik i går.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 4. Tak Lisbeth........jeg krydser fingre for at næste år blive et Do Tell år på Samsø - for den er dronningen af dem alle ;0)

  Vand var bestemt et kærkomment indslag fra himlen.......det var knastørt over alt.

  SvarSlet
 5. Skønne skønne billeder, især er jeg vild med dem af silkepæonen!
  - helt enig, nu må det gode vejr godt vende tilbage.

  God søndag
  :-) Dorthe

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...