Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

tirsdag den 12. juni 2012

Stien rundt.........


..............udestuen har omsider fundet sin form -  takket være vandslangen, et læs sand og de patinerede betonfliser + piksten hentet hos min bror ser det nu ud til at vi kan gå tørskoet fra udestuen og ud i værkstedet en regnvejrsdag og ikke mindst i  vinterhalvåret.

Jeg er meget fornøjet med  udformningen og også for det pragtfulde vejr det trods alt er gået hen og blevet her hen under aften..........jeg vil ud og nyde det et par timer inden sengen kalder :0)24 kommentarer:

 1. Wauww hvor ser det godt ud :-) Og selvfølgelig er det sådan, at man 'skærer' en bue med pigsten og firkantede betonfliser.

  SvarSlet
 2. Hvor ser det godt ud og hvor sker der meget i jeres have :-)

  SvarSlet
 3. Skøn sti :-) Jeg kan godt li´ kombinationen af betonsten og natursten.

  SvarSlet
 4. Det ser altså super godt ud :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 5. Hvor ser det fantastisk godt ud. Jeg er vild med pigsten sammen med grå fliser. Glæder mig til at se billeder, når det er helt færdigt.

  SvarSlet
 6. Det er godt nok flot, og kreativt fundet på.

  SvarSlet
 7. WOW hvor det ser godt ud!! I LIKE!

  :-) Dorthe

  SvarSlet
 8. Det bliver rigtig godt.
  Gode billeder.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
 9. Nej hvor bliver det flot. Det er i altså skrappe til og kombinationen er da lige i øjet!

  SvarSlet
 10. Sikke en god idé med den fine sti, og sikke en dygtig mand du altså har Dorthe. Han er simpelthen bare god til alt sådan noget anlægning og byggeri - og en helt masse andet vil jeg vædde med. Stien runder udestuen af på smukkeste vis - du er eminent til at se flotte og anderledes muligheder i jeres have. :))
  God dag i morgen.
  Kh
  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. ....tak søde nabo - jeg er også rigtig glad for ham kan du tro ;0)

   Slet
 11. Ja - det ser godt ud, jeg elsker natursten. De fanger øjet og er især smukke i regnvejr.

  SvarSlet
 12. Godmorgen Dorthe. Hvor ser det bare godt ud. Bestemt en idé jeg vil tage til mig. Flot.

  Ha´ en dejlig dag.

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
 13. Det ser da bare godt ud.Elsker at blande natursten med fliser.
  også en rigtig god ide til en buet gang.Hilsen Jette

  SvarSlet
 14. Også stor begejstring her fra Karlelunden - det er simpelthen det bedste når der bliver lavet noget super smukt og funktionelt ud af genbrug. Sådan en sti med genbrugsfliser m. patina og natursten er meget meget smukkere end helt nye og fabriks-ens fliser lagt på rad og række.
  Jeg jubler med dig - det bli´r godt, det der :o)

  SvarSlet
 15. Hej. Det ser bare godt ud, så også stor begejstring herfra. Ih hvor er I altså kreative.

  SvarSlet
 16. Hvor ser det flot ud, en rigtig god kombination, jeg er vild med pigsten, de kan anvendes på så mange måder og give vidt forskellig udtryk !

  SvarSlet
 17. Nøøj hvor er det blevet smuk Dorte.

  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
 18. Genbrug, ja tak. Det er sådan det skal gøres.
  Giver en rigtig god effekt med rundingen.

  SvarSlet
 19. Tusind tak for alle jeres søde kommentarer.......jeg er selv ganske tilfreds med resultatet.......nu skal det bare vokse lidt til så jeg får det der lidt vilde, smukke, cottage udtryk langs stien ;0)

  Vi har endnu ikke lagt en ny flise haven.....det ville simpelthen bare se så forkert ud og udtrykket ville blive helt forfejlet - derfor benytter vi os flittigt af naboer, venner, familie og brugt og gratis når nye anlægsprojekter skal tage form. Fliser med patina er smukkest i min have :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...