Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

tirsdag den 19. juni 2012

....og der blev SOL!!!!...............engang i mellem bliver ønsker opfyldt.........og sådan gik det på forunderligvis idag. Solen har stået, næsten ugenert af skyer på himlen og ungerne kunne igen smide stømperne og hoppe i sandalerne.........det var sørme da også på tide.

Haven der bliver badet i midsommer morgen- eller aften lys er helt fantastisk at bevæge sig rundt i.....og lykken er at mine lupiner har klaret at blive flyttet lidt frem og tilbage i løbet af foråret p.g.a. alt kloakarbejdet.

I dag fik vi lavet hyldeblomstdrik på arbejdet og ungerne og jeg var helt beruset af den skønne duft af hyld. Jeg må vist hellere se at få lavet et par flasker herhjemme med mine egne unger også..........

21 kommentarer:

 1. Idag kom solen til sørNorge også - bare herlig!!!
  Nydelig sommerstemning i dine bilder :-)
  Så flott at dine lupiner kvitterer med blomstring tross flytting.

  SvarSlet
  Svar
  1. .....ja det er SKØØØØØØNT med solen ;0) Jeg er også glad for at de har klaret den lidt hårdhændet forårs flytning frem og tilbage :0)

   Slet
 2. Dejlige fotos af dine hvide lupiner. Her var der også sol i dag - dejligt. Vi trænger efterhånden til lidt sommervejr :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og velkommen forbi min have........ og solen trænger vi rigtig meget til ;0)

   Slet
 3. Og Gud så at det var godt (og blev ved).........
  De der lupiner er helt vidunderlige, jeg er Så "misundelig" men må vente helt til næste år. Til gengæld har jeg lyserøde duftlupiner jeg selv har lavet, de er dog ikke sprunget ud endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det krydser vi så rigtig meget fingre for at det gør ;0)

   Duft lupiner det lyder spændende.....dem kender jeg ikke........dem vil jeg da gern høre mere om ;0)

   Slet
  2. Jeg ved heller ikke rigtig noget om dem, men det er Lupinus mutabilis "Pink Javelin". Frøene er købt hos primafrø, der skriver at de bliver ca. 1 meter høje og dufter af ærteblomst; http://www.primafroe.dk/product_info.php?products_id=703

   Slet
 4. Jamen de er da helt skønne de hvide lupiner.... måske skulle man hive Kranstoppen op og plante en hvid Lupin.... hmmmm, en tanke værd.

  SvarSlet
  Svar
  1. .....det lyder da bestemt som en plan Sussi - må dog vist lige google en kranstop .....den har jeg vist ikke helt styr på i min plnate vocabulary ;0)

   Slet
 5. Uff hvor er de smukke de hvide lupiner. Godt at de tålte flytningen :-) Jeg skal også have lavet noget hyldesaft, håber jeg får tid i weekenden.

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - de er nemlig super smukke Ane-Mette. Hyldeblomstsaft med lidt hvidvin og et par isterninger......så er den sommer godt på vej ;0)

   Slet
 6. Kære Frøken Solha
  Har længe læst din dejlige blog, men først i dag gik det op for mig, at jeg jo møder dig jævnligt i den virkelige verden. Det er jo ikke mærkeligt, at du har sådan en dejlig have, hvis du bare giver den en brøkdel af den omsorg, du giver ungerne i dit arbejde:) Hilsen tvillinge moren

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* - det var sørme hyggeligt og den måtte jo komme den dag jeg blev opdaget ;0)

   Tusind, tusind tak for de søde ord - hvor de varmer - jeg bliver jo helt rød i kinderne......men nu er det jo svært andet end at være omsorgsfuld over for sådanne et par skønne og livsglade piger som dine ;0)

   Faktisk har jeg ind i mellem tænkt at hvis der var nogen der skulle finde ud af det var det nok dig - jeg kan jo se at du/I er meget haveinteresseret og beundre dagligt dit helt fantastiske væksthus og lige i tiden de super smukke frodige lyserøde clematis når jeg kører forbi :0)

   Knus Dorthe............den havegale pædagog

   Slet
 7. Kære Dorthe!

  Du har en fantastisk blog/have med mange dejlige blomster.
  Det kan jeg godt li´r.

  Knus

  Amalie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak og velkommen i min lille have Amalie :0)

   Slet
 8. Hej Dorthe
  Husk nu at jeg også hjalp til med at ønske sol :o) Det har været en dejlig dag, det har du helt ret i. Og hyldeblomstdrik uhm det dufter dejligt og smager godt.
  Skønne lupiner.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. .....det glemmer jeg bestemt ikke Lisbeth.....og tusind tak for hjælpen ;0)

   Håber jeg får tid i morgen og at vejret bliver lige så skønt som det vi bad om i dag :0)

   Slet
 9. Hei!
  Kjempe fine og sommerlige bilder av en vakker Lupin!

  Klem Vivi

  SvarSlet
 10. Hej Dorthe

  Fantastisk lys du har fanget i lupinerne, de ser virkelig skønne ud. Uhm... duften af hyld er noget helt særligt - og en vidunderlig tørstslukker, som er fast inventar i mit "lager". Pt. overvejer jeg at anskaffe mig en rød fliget hyld, en skønhed der skulle give lyserød hyldeblomstdrik ;o).

  Kh
  Mette

  SvarSlet
 11. Inte förvånad! Jag sjöng ju hela dagen igår!! ;-)

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
 12. Ja, det var da superskønt at få sandalerne på igen :-) - og hyldeblomstsaft må der til. Ingen sommer uden den gudedrik!

  /Birgitte

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...