Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

tirsdag den 5. juni 2012

Den lyserøde anemone.........anemone multifida "Rubra" er nu sprunget ud med sin første søde lille blomst. Anemonen  var en af de nye stauder der røg med hjem fra min tur til Staudestedet  i kristihimmelfarts ferien.

Jeg har plantet den under pigeon æbletræet lige ved siden af den lille sti ind til græsplænen......så regner jeg med at den med tiden vil danne et lille lyserødt anemoneflor her.....jeg kan i hvert fald se det for mit indre øje allerede ;0)

Den skulle blive 30-50 cm. høj lige som dens hvide søster Anemone multifida "Annabella white" som står på den anden side af stien.

7 kommentarer:

 1. Den ser rigtig dejlig ud, din lille nye indflytter - kender godt det med de indre billeder, det er dem, som gør det så drømmende skønt at skabe nyt i haven.
  Kh

  SvarSlet
 2. Dejligt med noget nyt og anderledes. Den skal nok brede sig fint.

  Havehilsen
  Ole

  SvarSlet
 3. Sikke en fint sart sag - uhm... kan også se tæppet for mig ;o).

  SvarSlet
 4. Flot farve - godt at bruge den indre skærm - så man VIRKELIG kan se blomsterfloret!

  SvarSlet
 5. Hej Dorthe. Sikke en flot farve den har (Jeg er helt vild med lyserød). Jeg kan også godt se for mig et helt bunddække af lyserøde blomster og jeg synes, det er en rigtig god idé, at du har plantet den overfor den hvide søster. Det bliver sikkert en smuk sammensætning og også interessant at kigge på!

  SvarSlet
 6. .....ja indre drømmebilleder er ikke så ringe endda....især ikke de lyserøde ;0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...