Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

fredag den 1. juni 2012

LYSERØDE - juni


banker på.

Roserne er godt på vej og mine nye rosenprydløg/Allium oreophilium (herover til v.) og rosenløg/Allium roseum (herover th.) som jeg satte i efteråret springer ud i disse dag.

Begge er nye allium i min have - de er ikke specielt høje men åh så skønne - et nyt bekendtskab der kommer til at række langt ind i fremtiden er jeg sikker på.

Knopperne på pæonerne svulmer og der er mange af dem i år. Nogle af pæonerne er større og frodigere end tidligere så jeg tror der venter en fest uden lige - om en uge eller så - og jeg er bare SÅ klar til at svælge i alt det lyserøde.8 kommentarer:

 1. Det er nogle fine allium du har fået dig og jeg glæder mig til at se endnu mere, kan være jeg skal have nogle af dem også :)

  SvarSlet
 2. Ja lad os bare få noget lyserødt i juni, det du viser nu ser godt ud. Den clematis er jeg vild med.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. ......ja de lyserøde clematis er skønne. Prinsesse Alexandra vendte dog stædigt ryggen til i blæsevejret ;0)

   Slet
 3. Dine nye Allium ser da interessante ud - dem laver du lige en opfølgning på, ikke?

  Lyserødt er bare en skøn juni-farve - også i din header :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ulla *SMILER* - det er jo slet ikke til at lade være med - de er allerede stået op og hoppet ind i næste indlæg også ;0)

   TAK ;0)

   Slet
 4. Jeg ser også straks din skønne header, vi har også sat et par lyserøde allium i efteråret som just nu er i gang med at springe ud. Nu er der små blade på platanerne i min have, håber det går godt med dine forskellige lavendler.
  Kærligst
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. .....de er sørme skønne de lyserøde og jeg må da bestemt have flere af dem til den tid :0) Lavendlerne har det godt og jeg skriver og viser lidt i næste indlæg ;0)

   Kommer du til Kolding på tirsdag??? Så vil jeg nemlig tage nogle solhat med til dig ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...