Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

fredag den 15. juni 2012

Godmorgen fridag.......


.........skønt med sol på morgenkvisten og humøret er højt. De første billeder er skudt i haven og ungerne er sendt afsted efter indtag af pandekager til morgenmad, første balje tøj er hængt ud på tørre snoren og jeg sprudler af energi der skal brændes af i haven.
Listen over hængepartier og ting jeg gerne vil nå i dag er lang så det er vist bare med at komme i gang - første stop må være drivhuset hvor jeg endnu ikke har fået plantet tomat og agurk - det er helt uhørt........... DET SKAL GØRES i dag ;0)11 kommentarer:

 1. Jamen så rigtig rigtig god arbejdslyst til dig Dorthe :o)
  Slet ikke så ringe med en fridag i så skøn en have ;O)

  SvarSlet
 2. God fornøjelse i haven! :) Skønne billeder du viser her.. Kan godt forstå at du vil tilbringe din tid sammen med disse dejlige vækster.. :)

  SvarSlet
 3. Go fornøjelse i haven. Min fridag skal også tilbringes ude, først lidt græsslåning her hjjemme og så yderligere lidt sanering af hybenroserne omkring sommerhuset. Gid jeg havde bare en brøkdelnaf dit blomster flor, men det kommer vel stille og roligt. ;)

  SvarSlet
 4. Jeg ser det for mig. Frøken Solhat i hvirvelvind for at nå mest muligt på kort tid ;O)
  Dejlige Astrantia som også viser sig i flere udgaver hos mig lige nu :O)

  SvarSlet
 5. God fridag og god arbejdslyst.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 6. Flotte fotos af dine dejlige blomster. Gid de var mine - blomsterne altså ;o)
  Hvad hedder den mørkerøde clematis (den kunne godt ligne min Solidarnosc)? Er pæonen en "Do Tell"?
  Mange hilsener og god dag i haven
  Christel

  SvarSlet
 7. hvor ser det godt ud:) Anne Gine

  SvarSlet
 8. Mmmm pandkager til morgenmad og en fridag i dejligt vejr.
  Håber at du har nydt dagen.
  De to første planter du viser er da irriterende flotte!

  knus

  SvarSlet
 9. Sikke nogle skønne billeder fra din have, Dorthe! Den kan måle sig med Sofiero, som jeg har besøgt i dag. Klem og rigtig god weekend!

  SvarSlet
 10. Tak for forklaringen, jo da, den gav fin mening, den del af det kan jeg også sagtens - det var nok nærmere det med Picnic, jeg bruger picasa, men det kan ikke så meget "fancy" med f.eks runde hjørner - og jeg har svært ved at få bredden justeret ordentligt. Men pyt - jeg fandt ud af noget. Se evt. min nye blog: www.tulleogtrilleboren.blogspot.com
  knus fra tante Tulle

  SvarSlet
 11. To jеst porządna fotkaz porządnymświatłem:-)

  my site - BP o

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...