Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

mandag den 11. juni 2012

Glimt af honningløg

 ....herover i selskab med pæoner i dejlig  solskin for en uge siden og herunder i går, foran akebiaen, på en regnvåd grå søndag. Se evt. hvordan den smider kåben her. Den er da fantastisk smuk denne nye prydløg og bierne er lige som jeg begejstret.8 kommentarer:

 1. Hvor er den altså fin Dorthe :o) En darling jeg er nødt til at anskaffe til haven :o)

  SvarSlet
 2. Hvor er den din honningurt fin. Endnu en plante jeg ikke kender.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 3. Sikken en masse darlinger, du viser i disse dage. Den er skøn.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 4. Så vackra! Man blir så glad av att se dem! :) Kram Hanna

  SvarSlet
 5. Hej. Den er bare rigtig smuk!

  SvarSlet
 6. De er virkelig nydelige og elegante! Du har akebia også ser jeg, en utsøkt vakker plante som er vanskelig å få til å overvintre i Norge. Man skulle bodd i deilige Danmark :) Husker du jeg spurte deg om blåregnen din, Amethyst Falls? Jeg fikk tak i den i fjor. Den frøs mye tilbake i vinter, er ca 30 cm høy nå og har 5 blomsterknopper! Gleder meg til å se den i blomst før jeg flytter. Klem fra Ninni

  SvarSlet
 7. Hej Dorthe.

  Jeg blev lige lidt forvirret indtil jeg læste at det var LØG. Den honningurt jeg havde i hovedet er jo i en helt anden kategori :O).

  Hvor er den yndig. Den kendte jeg ikke.

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...