Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

søndag den 10. juni 2012

Ord er fattige......


...........................når Dronningen blandt pæoner springer ud. Den er simpelthen så betagende smuk med sit sart lyserøde udtryk og sit skønne lyserøde og sart gule indre.  Selv humlebien kan ikke holde sig væk og benytter sig af at regnen er holdt op, til at gøre et visit.

Sidste år var første år  med blomst i min "Do Tell" - jeg havde tålmodigt ventet 4 år siden 2007 hvor jeg plantede den i haven. Belønningen var én enkelt smuk blomst og mit håb har været min. to blomster i år.

Men sådan kommer det desværre ikke til at gå..........godt nok har der været anlæg til to blomster men den ene knop er tørret ind allerede som helt lille.....så jeg må nøjes - men så længe synet er så betagende smuk så nøjes jeg gerne.


18 kommentarer:

 1. Øv, det kender jeg godt. Man glæder sig og venter for så at få en lang næse.
  Mine pæoner teer sig heller ikke efter bogen. En hvid står meget skygge og blomstrer overdådigt, mens alle de rosa og røde ikke belønner mig så godt trods gode pladser i haven.

  SvarSlet
  Svar
  1. ....ja sådan er det desværre bare ind i mellem - men desto større er glæden når der er gevinst ;0)

   Slet
 2. Jeg kan kun fremstamme: Gisp... slupre, mit mundvand løber... Den er betagende smuk!!! Og værd at vente på.

  SvarSlet
  Svar
  1. .....det er den nemlig - og velkommen i junihaven min ;0)

   Slet
 3. Wow, hvor er den bare smuk!! Den er bestemt værd at vente på. Og sikke et hav af rosa nuancer omkring den - du er utrolig dygtig til at samstemme farver, højder og blomster. Så hver eneste blomst ses, og alligevel indgår i en større enhed. Virkelig dygtig er du.
  Og her sidder jeg, enorm lykkelig over at en lillebitte bid jord har fået nyt liv med nye planter. (Som jeg våger over så de overlever og ikke bliver ædt op af senegræs). ;)) Men så er det dejligt at vide, at der lige på den anden side af hækken findes én som dig, der har fantastiske evner udi blomster og planter (og så meget andet). :))
  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Ulla......ja jeg kan vist ikke skjule at jeg er kær i rosa ;0) De skal nok overleve planterne på dit nyindvundne land ;0)

   Slet
 4. Jeg købte Do Tell sidste år, den er forrygende smuk på billeder, men gad vide om jeg også skal vente 4-5 år på blomster? Står din solrigt?
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Den står så solrigt som den overhovedet kan i min nordvente have - jeg har mit pæonbed der hvor der kommer aller mest sollys ind tidligt forår og resten af sommeren ;0)

   Slet
 5. Ja, hold da op hvor er 'Do tell' vidunderlig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. .....ja det er den - simpelthen fantastisk smuk :0)

   Slet
 6. Dånende smukt. Det er den.
  Jeg venter min Sarah Bernhard:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh Sarah Bernhardt er også en af favoritterne her......den er så perfekt rund og gør sig fantastisk i en stor lækker sommer buket ;0)

   Slet
 7. Den er fantastisk smuk. Det syntes jeg vist også sidste år og skrev den på min "ønskeseddel"... meeeen det er godt nok vidt at spænde tålmodighedsbuen, synes jeg. Men meget gerne flere billede de kommende dage af skønheden, ikke?

  Knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. ........ja det er længe - men måske du er den heldige der får blomst allerede første sommer ;0)

   Jow jow.....det kan du tro :0)

   Slet
 8. Henført sukken.............

  SvarSlet
 9. Suuuuuuuuuuuk hvor smuk. Jeg må altså have fat i den, har ikke mødt den nogen steder endnu, men nettet er jo opfundet :):)

  Ha´ en skøn dag.

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
 10. ....mener jeg købte den hos pæoneksperten - det var i hvertfald en nethandel ;0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...