Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

fredag den 8. juni 2012

Old News......
......er altid bedre end intet nyt ;0)

Det har bare været en af de der uger......I kender dem godt - der hvor man bliver overhalet inden om af alt muligt andet end fritid. Lidt fritid blev det dog, som mange af jer ved, til i tirsdags i  Geografisk have i Kolding...............men så har det også været så som så med fritid siden - derfor et lettere forældet blogtræf- indlæg til at skyde week-enden  i gang med.

Det var en helt fantastisk dejlig og hyggelig dag  i skønne grønne omgivelser  hvor mødet med "gamle" blogkendinge og en helt masse nye  var prikken over i´et. Snakken gik og der blev handlet lystigt ind - sammenlignet planter og priser, fristet, givet gode råd og handlet endnu mere ind.

Tusind tak for et super hyggeligt arrangement til Fru Friis, Ulla  og Susanne - fantastisk at I gjorde jer den lejlighed at bruge nogle timer på at arrangere og stille pavillion m.m op, det var vi mange der satte pris på......og at I så oven i købet havde sørget for at vejrguderne holdt hånden over os.........så bliver det da ikke bedre ;0)

.....og jo jeg fik også selv fyldt trækvognen op ;0)24 kommentarer:

 1. Kære Dorthe
  Tak for sidst ja det var simpelthen så hyggeligt - jeg håber at du fik dejlige sager med hjem?
  Dejlige billeder fra en dejlig dag:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak søde Lisbeth.......det var en super hyggelig dag - og ja sager kom der i vognen da jeg forlod det gode selskab....også mere end beregnet.

   Jeg købte et par solhatte (selvfølgelig) hos Staudefeen "Meditation" og en der desværre ikke har navneskilt med hjem og jeg husker simpelthen ikke hvad den hedder, en rose "strawberry Hill" hos rosenselskabet, der røg et par storkenæb "raven" med i kurven fra Staudestedet, et termometer hos MP havedesign, en hvid scabiose, og et par katteurt og så fandt jeg den længe ønskede perovskia - så alt i alt nogle gode køb jeg glæder mig til at vise senere når der er blomster i ;0)

   Slet
 2. Nå der var du :O)Tak for sidst.
  Blev lidt urolig over ikke at have set dig siden d. 5 juni ;O)

  Stemningsfulde billeder du har fanget.
  See you out there :O))

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak søde Susanne....det var super hyggeligt og endnu en gang tak for et formidabelt arrangement :0)

   ......tiden løb fra mig ;0)

   Slet
 3. Kære Dorthe, tak for sidst, det var så dejligt at møde dig :) Fik slet ikke fortalt dig at dine svovlgule anemoner trives hos mig. Dejligt at høre at mange af I andre også havde en dejlig dag, for det havde VI. Fint at du også nåede at se Koldinghus, som du talte om. Det har vi til gode.

  God weekend.

  Knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. .....selv tak søde Ulla og i lige møde ;0) Det er jeg super glad for at høre - håber der kommer et helt tæppe om et par år ;0)

   Ja jeg nåede lige at svinge forbi både på den ene og den anden side af slotssøen - det var jo med at benytte sig af chancen ;0)

   Slet
 4. Absolut skønne fotos du viser og jeg er glad for at se at du fandt Koldinghus. Det var rigtig hyggeligt endelig at få hilst på dig :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige møde skønne Fru Friis - jeg fulgte bare din kørselsvejledning......så kunne det jo slet ikk eundgåes at finde der lige midt i byen ;0)

   Slet
 5. Tak for sidst Dorthe, jeg er glad for at høre, at du også fik købt en masse, havde du oven i købet en trækvogn med, det vil jeg have næste gang :o)
  Hvad købte du? Får vi et indlæg om det?
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Lisbeth - trækvognen kan bestemt anbefales ;0) Jeg har skrevet lidt ovenover til Lisbeth om hvad der røg med i vognen - jenne go´e sager ;0)

   Slet
 6. Nogen gange er der bare for meget på programmet, og så må man prioritere. Kender det alt for godt ;-)

  Jeg var ikke i Kolding, men jeg ved jo, hvor skønt det er at være på blogtræf ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dit skønne selskab var savnet ;0) .....og ja ikke alt kan nåes - og så må der skæres lidt fra ind i mellem ;0)

   Slet
 7. Hvor ser det hyggeligt - og givtigt ud......

  SvarSlet
 8. Dejlige billeder du viser, så pyt med at det er lidt forsinket. Det var vildt fedt og få lidt ansigeter sat på nogle af i andre blogger, men kunne godt have brugt mere tid på at snakke. Glæder mig allerede til næste gang der afholdes et blogtræf som jeg kan deltage i.Håber der dukker nogen op ved Keld Slot den 17 har endnu ikke hørt/ set om der er nogen som kommer der.

  Hilsen Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle.....ja det er super hyggeligt at møde ansigtet og personen bag de skønne blogge der findes efter hånden. Jeg havde ellers planer om at tage et smut til elipsehaverne......men må nok desværre prioritere noget andet den week-end ;0)

   Slet
 9. Kære Dorthe.
  Pyt med at det er old news, bare det er good news og sikke fine billeder du har taget. Tak for sidst.
  Nyd din weekend.
  kh Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak søde Lone.....jeg nyder den stille regn der siler ned og bløder jorden op. Igen tusind tak for Samobor......den er plantet det helt perfekte sted hvor farveskalaen bliver yderligere afstemt med denne skønhed ;0)

   Slet
 10. Gode billeder.
  Det ser ud til, at det har været en hyggelig dag.
  Tak for kigget.Ha´ en dejlg aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det var en super hyggelig dag og det kan bestemt anbefales ;0)

   Slet
 11. Tak for sidst og ja det var hyggeligt at hilse på dig. Tak for hyggelig snak, og gamle nyheder kom jeg også med for jeg har også været hængt op... :)
  God weekend til dig og familien

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Annette og i lige måde - det var hyggeligt du fik et lille frikvarter til at kigge ned.........og ja tiden har det med at løbe stærkt her i disse måneder ;0)

   Slet
 12. Hej - tak fordi du lige lagde vejen forbi min stand og hilste på :) Dejligt, du havde en god dag - men man kan jo næsten ikke andet, når der er SÅ meget fokus på have samlet på ét sted.
  God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt og super hyggeligt.........det var en skøn dag og tak for købet - jeg har fundet det helt rigtige sted til den ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...