Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

lørdag den 2. juni 2012

Jeg siger: godmorgen lyserøde juni.......


.......jeg er klar til at gribe dagen og spaden for den sags skyld. De skønne lyserøde og limgrønne Nora Barlow akelejer danser rundt i morgensolens stråler og det samme gør jeg, mens resten af huset sover.

De sidste løjtnantshjerter svejer elegant og de skønne selvsåede hvide okseøjer langs hækken er sprunget ud i ugens løb og gør akelejerne et godt selskab.


Havens nye indslag: rosenprydløg står ved foden af mine lavendler langs hækken. De er små, men lyser helt fantastisk op med deres smukke lyserøde klare farve, der i bunden af bedet. 

Henrik spurgte i forrige indlæg til mine lavendler - og Henrik de har det godt:0) Lavendlerne her hedder Lavendula x intermedia "Fragrant Memories" det er dem jeg købte sidste sommer da jeg besøgte LaVendelbo. De (3 stk) har klaret sig godt igennem vinteren og står smukke og frodig. 

Lavendlen Grosso har også klaret klaret skærene.......den er dog lidt mere pisten at se på men den lever og sender små nye skud afsted. så det bliver et godt lavendel år i min lille have :0)5 kommentarer:

 1. Sikke en skøn lyserød morgen. Godmorgen til dig også :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 2. Ja, godmorgen for lyserød da også:) En skøn morgen, som ikke er startet helt så tidligt her hos mig og udenfor er der altså koldt... Dejligt derfor at lune sig ved billeder af den skønne Nora Barlow - de kan altså noget i den der Barlow familien

  Ha' en skøn dag.

  Knus

  SvarSlet
 3. Godmorgen i det lyserøde juni-scenarie - det er da en gave at vågne op til :o)
  Jeg sidder også og venter på at familien dukker op til overfladen, så vi kan komme afsted til sommerhuset og "blå-iris-juni".
  God weekend - Kh. Berit

  SvarSlet
 4. Ja, sikke en lyserød dag, hvor er det bare smukt! Flere af mine Barlow er væltet i nat, øv for en dum vind

  SvarSlet
 5. Aiiii hvor jeg glæder mig til næste år hvor Nora Barlow vågner til blomst hos mig. Så har jeg hele Barlow familien samlet :O)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...