Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

onsdag den 20. juni 2012

Midsommerdrik er sat på køl ........
...........og glæden er stor........for sørme så om vi ikke nåede det inden årets længste dag...........at lave hyldeblomstdrik til eget forbrug.
der blev klippet så det var en lyst og duften af hyld var intens i bilen da kørte hjem fra "vores helt eget" hyldeblomststed uden for byen - og efter lidt sukkergøjl og vandpjask er vi nu i klar til de lune (vi har vel stadig lov at håbe selv om det måske er lidt naivt) midsommeraftener med hyldeblomstsaft, danskvand og måske en sjat hvidvin ;0)

3 kommentarer:

 1. Uhmm det lyder lækkert, dejligt med eget hyldeblomststed ;o)

  SvarSlet
 2. Mums hvor hyggeligt - og dejligt med et privat hyldested - sikkert udenfor bilos og andet knap så lækkert!
  God Sct Hansaften!

  SvarSlet
 3. Har også planer om at få lavet hyldedrik i dag. Har MANGE hyldebær rundt om hele matriklen :O)))

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...