Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

mandag den 3. juni 2013

Blev lige overhalet inden om... 
.....af lyserøde juni :0)
 
Hold da op hvor tiden flyver....føler slet ikke jeg er færdig med skønne maj og så siger kalenderen allerede d. 3. juni.....og højtiden for de lyserøde drømme i haven er lige om hjørnet.
 
Pæontræet har gang i årets 7 knopper. Det er meget svært at løsrive sig fra synet derude...... og hængekøjen er blevet benyttet flere gange hen over week-enden.....her er udsynet til det 1 meter høje træ  nemlig perfekt.
 
Jeg nyder og "meditere" en del over skønhederne og laver knap så meget praktisk havearbejde i tiden - hvis man lige ser bort fra deadheading og kantning af græs......haven skal nydes. Knopperne på silkepæonerne svulmer fra dag til dag og den første bonderose ude ved indkørslen har løsnet kronbladene - jo juni er i anmarch.
 
Min hvide syren blomstre endelig så det er en fryd  hvis så bare blæsten dog lige ville løje noget af så det gode vejr rigtig kunne komme til sin ret.....og blomsterne ikke bliver ødelagt ja så ville jeg klappe 
 
Jeg har lavet en håndfast aftale med min mekaniker om, at jeg kører til Kolding på onsdag Grundlovsdag.....når liiiiiiige han har fået lov at låne bilen fra morgenstunden af......han ligger sig i selen og klarer det i en håndevending - det har jeg fået håndslag på........ så jeg hurtigt kan komme ud på motorvejen og køre stik syd :0) 
 
Det var smadder hyggeligt sidste år og de skønne damer Jette, Ulla og Susanne har igen taget på deres smukke skuldre at sørge for at et spot hvor vi kan mødes. Jeg glæder mig meget til at møde "gamle" kendte bloggere og nye skønne bekendtskaber.....jeg er sikker på at det bliver en super hyggelig dag.....og vejret er jo lovende :0)
 
Ses vi????
 

 
 

18 kommentarer:

 1. Hej Dorthe.Du kan tro at vi ses på onsdag.Glæder mig til at hilse på dig.Jeg kommer med min søster Gitte(majas arv)Smukt syrentræ du har.Ligner mit til forveksling....se mit indlæg.Men mit er allerede ved at miste blomsterne......har blomstret i ca. 14 dage.God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det glæder mig Jette....det bliver skønt selskab :0)

   Ja der er store regionale forskelle hvad udspring angår.......min lilla har blomstret en uges tid nu men den hvide er først helt sprunget ud nu :0)

   Slet
 2. Hej Dorthe. Den pæon er da skøn. Ja, vi ses :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder fantastisk....er lige blevet opdateret om haven ved møllen :0)

   Slet
 3. Åhhh hvor er den skøn:-) Din indstilling er den helt rigtige, haven skal nydes. Jeg er endelig nået frem til at det kan lade sig gøre (jubiii) OG jeg tager også en fridag i Kolding, så ja søde Dorthe vi ses:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* - ja selv om det ind i mellem kan være svært at forholde sg i ro når ideer og handlinger bare må føres ud i livet - og blomster nippes, mælkebøtter fjernes, krukker fyldes småplanter prikles ....og og og ....det er svært at lade være :0)

   Glæder mig til gensyn Lisbeth i skønne omgivelser :0)

   Slet
 4. Dejlig træpæon og dejlig syren.
  Jeg kommer desværre ikke til Kolding, måske næste år.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor ærgelig det ikke lykkedes Lene....det er en super skøn dag i godt selskab :0)

   Slet
 5. Virkelig en nydelig trepion. Min trepion ser ut til å være død, men jeg håper den kommer. Hvit syrin har jeg alltid ønsket meg.

  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Troede også min var tæt på døden Vivi....men på bare en måned skete der magiske ting :0)

   Slet
 6. Hvor er dit pæontræ smukt, jeg bliver helt misundelig. Skønne billeder af din hvide syren.
  Ja vi ses til plantebyt i Kolding :) Jeg glæder mig.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare en deal Lisbeth......jeg må tidligt ud og grave på onsdag ;0)

   Slet
 7. ... er glad for at du har en helt fast aftale med din mekaniker, så vi kan ses igen i Kolding, det glæder jeg mig meget til.

  Dine lyserøde junitanker sætter en masse associationer i gang hos mig... lad os håbe at juni viser sig fra sin blide og skønne side, så alle de smukke lyserøde blomster kan vise sig fra ypperste side.

  Syrenen er mægtig flot, bliver de virkelig så store.... hmmm... men det varer vist mange år før min når din til sokkerholderne, så jeg tror den kan beholde sin plads.

  SES :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg bestemt også Ulla......og ja mekanikeren skal ikke prøve på at trække i land ;0)

   Vi atser på en skøn lyserød juni....Ulla......med varme og vand i tilpasse mængder så vi kan få det bedste af det hele ;0)

   Ja de bliver så store........de stod i haven da vi købte huset for 15 år siden - og de var allerede store dengang - men jeg ved ikke hvor gamle de er....men de har sikkert oplevet mangt og meget ;0)

   Slet
 8. Ja dette forår er da kommet susende forbi, jeg synes også det gik alt forstærkt. Men fantastisk er det at se alle de skønne blomster som jeg synes viser sig på smukkeste vis lige nu. Elsker hvide syrener og sikke et flot eksemplar du har! Rigtig god tur til Kolding!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lige som om det er overstået inden det begyndt.......men heldigvis er juni også formidabel så der er noget at se frem til her også :0) Tak - den er stor og kraftig og helt uundværlig ;0)

   Slet
 9. Nej, vi ses desværre ikke, øv, bøv, ærgerligt, måske næste år. Men hvor er både din træpæon og din syren lækre, kan næsten dufte syren gennem skærmen...god tur onsdag, kh Anne Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det må du nok sige Anne Mette - det kunne have været skønt med et gensyn....men mon ikke det sker på et andet tidspunkt ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...