Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

fredag den 21. juni 2013

Midsommertoner........


.....fra haven der nu folder sig ud i lyserøde skørter netop som dagene peaker og solen danser allerlængest på sommerhimlen. Pæonernes højtid med byger der går og kommer det er den danske sommer........

Sommersolhverv og de lyse timer ud på natten skal nydes ;0)

BONUS INFO:
Jeg elsker denne tid på året og midsommer har en forunderlig magi over sig ......og i år er forventningen hos mig, til midsommernætterne endnu større end end de plejer.
 
Sct. Hans nat (natten mellem søndag og mandag) vil årets fedeste fuldmåne nemlig danse på himlen - så er du bare det mindste interesseret og fascineres du som jeg af naturens skuespil på himmelen så er det bare med at være på dupperne og nyde synet de næste nætter......hvis ellers vejret tillader det :0)
 
Hvis sognets heks ikke allerede er fløjet afsted når månen står op på søndag (21.30 københavner tid ;0) så garanterer jeg at hun flyver når den stiger op over horisonten.....for hvem vil ikke flyve til sådan et smukt syn :0)

Læs også her på videnskab.dk11 kommentarer:

 1. Hej Dorthe.Ja! midsommer med de lyser nætter er bare sådan en skøn årstid.....har selv fødselsdag d. 24 så jeg skal passe på ikke at flyve med til bloksværd.
  Skønne pæoner du viser.Har selv lige vist mine.Men det går bare så stærkt med dem.
  Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Jette - jeg er taknemlig over at bo i et land med vekslende årstider.......hver har sit skønn esærpræg og skønhed. Tillykk emed dagen på mandag....og nej du letter ikke det er jeg vis på :0)

   Slet
 2. I aften er der vist ingen måne, her har det regnet siden kl. 21.30, men måske de næste dage. Jeg nyder disse lange skønne, lyse sommeraftener.
  Dine pæoner er så smukke, min Do Tell sprang også over i år. Din er på 3. billede gætter jeg på.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej her er den meget sporadisk bag skyerne. Vi må krydse fingre for sct. hans aften ;0)

   Nej der er ikke billeder af min "Do tell" her Lisbeth...den er ikke sprunget ud endnu.....jeg har også måttet flytte den her i foråret pga af et lille projekt - så jeg er spændt på om den springer eller knopperne bare sygner hen....den ene knop er desværre nippet af - men kommer den skal jeg nok vise frem :0)

   Slet
 3. Smukke pæoner, Dorthe, det er en dejlig tid. Bortset fra suk, her til morgen lå en af mine, fine store blondekrukker smadret på jorden, øv, øv. Tak for bonus Info, jeg er en af dem, der sover dårlig ved fuldmåne, men så kan jeg jo nyde den lidt ekstra i stedet, har læst hos dit link, spændende. Hvis jeg stadig er, naturligvis :) kh Anne Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor ærgeligt Anne Mette - blæsten er alt ødelæggende når den får fat :0(

   Ja hvis den kommer frem den kære måne så garantere jeg et smukt smukt syn på midsommer himlen og du flyver som end ingen stedersøde ;0)

   Slet
 4. Nydelige pioner. Jeg gleder meg så til mine kommer i blomst. Nyt sommeren og hagen. Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vivi.....ja jeg vil nyde det når tiden tillader det ;0)

   Slet
 5. Hej Dorthe,
  Hvor er din Pæoner flotte.
  Det er en skøn årstid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne.......jeg kan ikke være foruden dem - de er indbegrebet af oldemorromantik ;0)

   Slet
 6. Kramme kramme kram, Dorte! Hvor lyder det skønt! Jeg er jo oppe på alle tider af døgnet efterhånden, så den måne (og synet af dig på kosten), det vil jeg ikke gå glip af ;-)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...