Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

fredag den 28. juni 2013

Pink dawn............er nu sprunget ud - en ren fryd for øjet-  jeg har været lidt nervøs for om det ville lykkes at få den i blomst i år da jeg i maj gravede den op og satte den i en en potte alt mens jeg febrilsk søger efter en bar plet hvor den skal plantes :0) 
 
Pink Dawn stod sammen med min "Do tell" lige der hvor planer om en lille ny sti tog form og begge måtte således graves op en tur. "Do tell" blev plantet på en ny vokseplads med det samme og nu ser det ud til at den til min store glæde også er på vej i blomst.
Silkepæonen over dem alle - den pæon der får langt de fleste til at sukke og drømme om et pæon bed er den skønne Sarah Bernhardt. Den er indbegrebet af lyserøde juni drømme for mig. I efteråret købte jeg en ekstra knold med  navnet "Sarah Bernhardt" påtrykt og se lige her hvad den knold kan frembringe:


 
Som I kan se så er den pæonknold langt fra en "Sarah Bernhardt"........så nogle gange må man bare lade sig overraske over det der vokser frem og nyde synet trods alt.
 


14 kommentarer:

 1. Pink dawn er meget smuk, men det er den ukendte som ikke er Sarah Bernhardt også.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* - ja heldigvis - men nogle gange går det vist for hurtigt når de pakker løg og knolde eller snyder de mon bevidst :0)

   Slet
  2. ....og forresten god havedag - håber vejrguderne holder sin milde hånd over Samsø ;0)

   Slet
 2. Hvor er det godt når planterne trods flytteplaner alligevel kvitterer med skønne blomster. Dejlig lyserød juni :)

  Knus og savne-dig-i-morgen hilsner, Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* Jja det er heldigt....men så strjker den nok næste år i prtest ;0) Ja det må blive en anden gang - vores kalender har været noget så tæt pakket at jeg har holdt denne week-end hellig :0)

   Slet
 3. Dejlige fotos af lyserødt flødeskum:0). Her er Do Tell ved at sige tak for i år, men Sarah Bernard blomstrer ved gud heller ikke i år...min tålmodighed med den er snart opbrugt...:0)

  Knus fra Katinka

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :0) Prøv at grave den op Katinka plante den igen lidt højere - måske den er kommet for dybt ned så vil den nemlig ikke blomstre :0(

   Slet
 4. Hej Dorthe.Der er bare ikke noget så skønt som pæoner.Lidt ærgeligt med den forkerte pæon.....men den er da også dejlig.God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er da skøn og vild at se på .....men det ærger mig nu at de ikke skrive de rigtige navn eller putter den rigtig rod iposen :0)

   Slet
 5. Pioner er så utrolig flott!

  SvarSlet
 6. Hej Dorthe. Hvor er dine pæoner skønne. Jeg plantede nogle rødder i efteråret. De er alle kommet op, men ingen blomster - hvilket vist er helt normalt, så derfor blev jeg godt nok overrasket over, at du har sat en knold på samme tid, som nu blomstrer? Du må have grønne pæonfingre.

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* - tak - ja det er helt normalt at de godt kan bruge lidt tid på at komme i blomst - hvis det da ikke er fordi de er plantet for dybt??? Jeg ved ikke hvad der gør forskellen for jeg har også før ventet ;0)

   Slet
 7. De peoner er så skønne - tænk at du har fået den til at blomstrer i krukke!
  Det kan ikke lykkes for mig :(

  *SMIL* og smuk søndag
  Dorthe

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...